07.12.2016 | 22:23
Шофьор заряза пълен тролей за да пусне тото
Грози го глоба до 20 лв., но джакпотът е 7 800 000

Тролей номер 2 в ранния следобед спря на пътя, защото… шофьорът бърза да попълни фиш с щастливите си числа.

„Не му стигаха парите, взе си ги от якето и се върна, за да пусне фиша с надеждата да спечели джакпота за Коледа”, разказва фотографът Мирослав Маринов, който е свидетел на сцената.
Шофьорът е с осем годишен стаж. Провиненията му досега са за пушене в кабината. За ситуацията днес все още не е дал обяснения.

„Аз направих забележка на шофьора, ама той го прие по-скоро весело, обеща, че ще ни почерпи като спечели. Ние това се шегувахме с пътниците, че ще направим списък, за да може да ни намери”, разказва Мирослав.

От електротранспорта в София уверяват, че тролеят е бил обезопасен, въпреки че шофьорът е напуснал превозното средство, но нарушение има. Заплашва го последно предупреждение за уволнение, съобщава Пик.

„Ние имаме вътрешни правила, по които е ясно разписано кога могат да напуснат кабината на превозното средство – когато има авария, при възникване на инцидент, пожар или друго, и ,в извънредни ситуации, но не и за да си купуват кафе, баничка или да пускат тото”, посочи шефът на предприятието инж. Иво Василев.

Размерът на глобата за шофьора е между 10 и 20 лева. А джакпотът е 7 800 000 лв

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране