14.02.2020 | 1:33
Шофьорът на Данаил Кирилов паркира пред блока му, заплашва и съседите
Простака дори има наглостта ако си на тротоара да ти свирка и да те кара да слезеш на улицата, за да паркира, ядосва се Тодор Стоянов

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов създава проблеми на съседите си в жилищния блок, в който живее в София.

Шофьорът на лъскавия му Мерцедес всекидневно паркира на тротоара и заплашва живущите в кооперацията, става ясно от публикация на Тодор Стоянов във „Фейсбук“. Роденият в Димитровград бивш социалист и настоящ гербер очевидно е одобрява поведението на подчинения си.

Ето какво пише Стоянов:

Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов/ преседява понякога с часове паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее.

Простака дори има наглостта ако си на тротоара да ти свирка и да те кара да слезеш на улицата, за да паркира. Когато влезеш в пререкание с него, че това е абсурдно, че е тротоар и не му е там мястото, това просто шофьорче започва да заплашва /знаеш ли кой съм аз и прочие. Моля споделяйте, за да се знае и току виж да се предприеме нещо.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    А кой плаща за ремонта на пропадналите тротоарни плочки под мерцедеса? Това не е ли място за пешеходци, и има ли работеща полиция?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране