19.02.2019 | 0:01
Шофьорът, убил Шабан Шаулич, бил без книжка
Пиян шофьор е причинил катастрофата
Нови подробности излязоха наяве за катастрофата на сръбската музикална звезда Шабан Шаулич, който загина вчера в Германия след свое участие, предаде сръбският вестник „Новости“.Пиян шофьор е причинил катастрофата. Стана ясно, че той е бил и без книжка. 34-годишен мъж от Гютерслох е причинил катастрофата, удряйки се в автомобила, в който е бил Шаулич. Пред полицаите младият мъж заявил, че стесненият участък бил виновен за инцидента. Пътното платно е било стеснено заради ремонти.

Младият шофьор, който е бил пиян и без книжка, заявил, че шофьорът на сръбската звезда е загубил контрол над превозното средство и малко по-късно се е ударил в колата му. Според разследващите обаче именно 34-годишният мъж е виновен за катастрофата.

Освен трагично загиналия певец, в колата са били шофьорът 43-годишният Мирсад Керич, както и кумът на Шабан Шаулич – Слободан Стоядинович. Той непрекъснато е бил със звездата по време на концертите му. При катастрофата големият балкански изпълнител е получил сърдечен удар, който причинил смъртта му. Вследствие на ужасния инцидент по-късно е починал и шофьорът на Шаулич – 43-годишният музикант Мирсад Керич.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране