24.10.2016 | 0:01
Шофьорка на такси блъска пиян, а той поиска от нея само целувка
Съда наложи на провинилата се глоба от 1000 лева

Почерпен пловдивчанин с гипсирана ръка е поискал целувка от таксиметрова шофьорка, минути след като тя го блъснала на улицата. Това стана ясно в районния съд, където се гледа случаят. В крайна сметка жената получи 1000 лева глоба за движение с несъобразена скорост с пътните условия, съобщават Канал3.

Инцидентът е станал на 3 юни м. г. на бул. „Македония“ в 2,30 ч. Жената, водач на такси, оставила клиент в кв. „Кючук Париж“ и потеглила към центъра на града. Колата й се е движила с около 50 км/ч. Част от булеварда обаче бил в ремонт и движението в двете посоки се извършвало в една лента.

Таксито било на 40 метра от пияния, когато той тръгнал да пресича, без да се огледа, клатушкайки се по шосето. Жената зад волана ударила спирачките, но не успяла да избегне удара. Тя слязла от колата и отишла да провери какво се случва с поваления на земята мъж. Попитала го как се чувства, но единственият му отговор бил, че желае да я целуне.

След произшествието почерпеният се е лекувал продължително заради фрактура на таза и на основата на черепа.

Според съдебното решение глобата е достатъчно наказание за шофьорката. Книжката й не е отнета и тя ще продължава да работи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране