08.11.2019 | 23:46
Шоуто на Сидеров в Столична община започна! Сби се с полицаи, искал да влезе посред нощ на „Московска“ 33 (видео)
Лидерът на "Атака" се оплака от обиди на ченгета

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров влезе в поредна конфронтация със силите на реда. Малко преди 22 часа той разпространи кадри, снимани с камерата на мобилния му телефон от опита му да влезе в сградата на Столичната община, където обаче среща съпротивата на полицаите.

Сидеров снима няколко полицаи и твърди, че е бил обиждан от техни колеги, а по-късно настава почти ръкопашен бой със служителка на общината, която отказва да бъде снимана от него.

Не е ясно какво се е случило в общината и защо Сидеров е искал да влезе в сградата, преди да се е сформирал новият общински съвет, където националистът ще бъде представител на „Атака“.

„Ще се видим на гей парада“, казва атакистът на дамата. Високият тон продължава няколко минути, а полицаите се намесват в опит да спрат провокациите. От кадрите се вижда, че сблъсъкът е настанал около края на работния ден на общинските служители на „Московска“ 33. Един от униформените на излизане от сградата на общината добавя, хванал се за главата като жест на изумление: „А г-н Сидеров мирише на алкохол…“

1 коментар

  1. Васил Вътев каза:

    Какъв идиот !Как може такива да ни управляват??

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране