10.02.2018 | 0:01
Щерката на Радев движи в лоша компания
Първата жена на държавния глава отдавна провела важните разговори с дъщеря си и сина си Георги и разчитала на тяхното добро възпитание

Дъщерята на президента Румен Радев е вече тийнейджърка и все повече предпочитала срещите с приятели вместо престоя вкъщи. Дарина се движела в компания с още петима младежи – три момчета и две момичета. Единият от приятелите на президентската щерка обаче откровено демонстрирал бунтарско поведение, твърди вестник Ретро.

Близкото до ученичката Дарина момче дори демонстрира пристрастията си в социалните мрежи, където е публикувало снимки как пуши трева, коментират техни връстници във форумите. Амбициите на президентската щерка били свързани с актьорството и театъра, а и приятелите ѝ също били увлечени от изкуствата. Като представители на новото поколение артхора, някои пороци им се стрували почти задължителни, за да изпъкнат пред връстниците си.

Радев и бившата му съпруга Гинка познавали поименно децата, с които тя дружала, но нямали никаква представа какво е поведението им и как се справят в училище. Като либерална и съвременна майка първата жена на държавния глава отдавна провела важните разговори с дъщеря си и сина си Георги и разчитала на тяхното добро възпитание, за да не се забъркват в проблеми. Скандалът обаче не подмина семейството им, когато през пролетта на миналата година името на седмокласника Георги бе свързано с училищен побой.

Впоследствие обаче информацията беше опровергана и се установи, че синът на Радев не е участвал в мелето. Въпреки това общественият шум не беше потушен и в сутрешния блок на Би Ти Ви на президента му се наложи лично да отрече слуха пред Антон Хекимян. Случката тогава пък предизвика гнева на неговата първа жена Гинка, която пусна жалба до СЕМ, възмутена, че синът ѝ е споменат в тв ефир. Именно това бе повратният момент в техните отношения и от тогава насам двамата все по-трудно спазвали добрия тон. Гинка преглътнала унижението да бъде зарязана и сменена от Десислава Радева, но продължавала да е безкомпромисна, когато ставало дума за децата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране