07.01.2018 | 0:13
Сидеров: Жената не може да отказва секс на мъжа си!
Щом са им станали съпруги или живеят с тях, ще правят, това е положението

Съпругата не може да отказва секс на мъжа си. Това е едно от нещата, с които не съм съгласен в Истанбулската ковенция. Аз, за разлика от други, съм я чел и приемам доста неща в нея. Но не и жени да се оплакват от мъжете си, че искали да правят секс. Щом са им станали съпруги или живеят с тях, ще правят, това е положението. Тази позиция на Волен Сидеров, лидер на „Атака“, хвърли в потрес водещата на „Събуди се“ по Нова тв Мирослава Иванова. Тя се опита да репликира, че секс против съгласието на жената е чисто изнасилване, но Волен само се засмя и потвърди, че такива са правилата в семейното съжителство.

Сидеров разкритикува и КЕВР за цените на тока. Петима от членовете на комисията са от партии, които са против управлението. Те са в състояние да саботират правителството. И го правят. Какво ще ни кажат хората след три месеца: „Защо дойдохте на власт, а се вдига цената на всичко“. Това заяви Волен Сидеров.

„КЕВР одобрява повишението на цените и от 1 януари в някои градове цената се вдигна доста сериозно – 20%. Това е прекалено много. Настоявам това повишение да не се случи. Ако се наложи, може да се направят и законодателни промени. Тази комисия се оказа толкова независима, че никой не може да й влияе. Не трябва да е толкова независимаа. Не трябва да е в такъв състав – 9 души, пет от които са от партии, които са против сегашното управление”, каза още лидерът на „Атака”.

Според него хората в комисията са „с политически пристрастия и политически виждания”.

„Хора като Светла Тодорова и председателят на Комисията Иван Иванов са точно такива. Тази Светла Тодорова, която е уж експерт, преди време се изказа политически, че съжалява, че партия „Атака“ е влязла в правителството. А изказа й дойде, защото преди време именно ние протестирахме пред прозорците й заради поредното увеличение на цените“, заяви Сидеров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране