11.06.2018 | 20:29
Симеонов за Ангелкова: Тя работи за мутрите по Черноморието

„Като гледам реакциите на Ангелкова, започва да подозирам умисъл. Като навържа нещата, оставям с впечатлението, че министър Ангелкова защитава интересите на тези крупни наследници на мутренски групировки, които стопанисват тези обекти и се опитва да ги прикрие.“

Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV по адрес на туристическия министър Ангелина Ангелкова относно проверките за шума по морето и законността на заведенията The One, La Cubanita, Bedroom и Cacao Beach, които той нарича „Единият“, „Кубинката“, „Спалня“ и „Какаов Плаж“.

„Предполагах, че Ангелкова е била подведена, но като ѝ гледам реакциите, тя оспорва всички решения“, каза Симеонов и така наля още огън в медийната престрелка между него и Ангелкова.

„Боря се българският туризъм да бъде по-доходоносен, имам подкрепата на много организации“, заяви Симеонов.

„Вижте какви удостоверения издава госпожата със своя подпис! Дава правото на всички тези бардаци да се наричат „Нощни барове”, след като законът абсолютно го забранява. На плажа не може да имаш нощен бар, не може да имаш ресторант, не може да имаш дърводелска работилница”, гневно коментира вицепремиерът.

В края на предаването с едно изречение Симеонов коментира и оставката на Бисер Петков:

„Това трябва да ни говори, че идва сезонът на оставките“.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране