10.10.2018 | 20:04
Синът на Доган заряза бременната си жена
Памела нарече Демир лъжец, обвини го, че не я издържал

Синът на Ахмед Доган – Демир, е напуснал бременната си приятелка Памела. За раздялата, дошла изневиделица, се ожали бъдещата майка.

До преди седмица Доган-младши и красивата девойка се носеха на крилете на любовта и дори отпразнуваха рождения й ден в един от най-луксозните хотели в Дубай. Дни преди това пък Памела се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че двамата със сина на Сокола са обзавели детската стая на бъдещето им дете, а от цветовете, които са избрали за интериора – именно синьо и бяло, се подразбра, че първородният внук на почетния председател на ДПС ще бъде от мъжки пол.

Какво е довело до внезапната разлъка не става ясно, но бременната Памела не скри, че е изключително огорчена. Първото, което написа по повод краха на отношенията й с Демир, беше: „Наградата за най-голям лъжец отива при теб, Д.“. След това хубавицата продължи да напада бившия си любим, изнасяйки в публичното пространство компроментиращи факти от личния им живот. „На вниманието на всички. Почивките, подаръците и други разходи поемат родители ми. Да не се объркате. Не получавам нищо от никой друг“, категорична е Памела.

Няколко минути след това съсипаната кандидат-снаха на Доган публикува коментар на своя близка, което беше сигнал, че е напълно съгласна с думите й. „В това да получаваш нещо от някой, на когото носиш детето, не виждам нищо лошо, даже обратното. По-скоро за него е смешно, ако трябва да разчиташ на родителите си“, гласеше той. С това съвсем не приключиха откровенията на прелъстената и изоставена девойка. Запитана защо не се е омъжила за бащата на детето, тя отсича: „Не мога да си самопредложа“, а на хаплив коментар, че Демир я търпял само заради бебето, тя отговори: „Видимо аз търпя много, а другата страна получава само привилегии на мой гръб“. По-малко от час след като избухна, Памела изтри цялата помия срещу Демир, вероятно притисната от него.

Припомняме, че красивата Памела, която тази година завърши висше в НСА и вече е приета да учи магистратура в същия ВУЗ, произлиза от бургаско милионерско семейство.

Нейният татко – Николай Жейнов, е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България. Комисионата, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист и треньор Фабио Капело, с когото вече били съдружници. Памела и Демир се запознали преди няколко месеца. Тя се нанесла в неговия луксозен дом почти веднага и забременяла още от първия опит. Любовта им обаче угасна със същата скорост, с която пламна и дали двамата ще отглеждат сина си заедно, не се знае.

В. Ретро

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране