21.05.2018 | 17:04
Синът на Румен Радев с гол и асистенция за Валенсия

Синът на президента Румен Радев – Георги, започна проби във Валенсия и дори вкара гол. Роденият 2003 година нападател беше поканен на тестове в испанския клуб, след като успя да впечатли скаутите на „прилепите“ за Югоизточна Европа.

От няколко дни Радев-младши е във Валенсия. Георги се представя силно по време на тестовия период и вчера се е отчел с попадение и асистенция в контролен мач на „прилепите“, пише БЛИЦ.

В пробите участва и съотборникът на Георги в Барокко спорт – Калоян Истилянов. Клубът има споразумение от миналата година за сътрудничество с Валенсия. Талантливите Георги Радев и Калоян Истилянов ще демонстрират уменията си в гнездото на „прилепите“ още няколко дни. След това ще стане ясно дали ще им бъде предложено да останат за постоянно в испанския клуб, в който преди време голмайстор бе Любослав Пенев.

Припомняме, че през април Георги Радев хвана окото на емисарите на „прилепите“ на турнир в Гърция, където се отчете с няколко голове с екипа на Барокко спорт. Синът на Румен Радев сега бележи попадения и по време на пробите във Валенсия, където е заедно още с млади футболисти от Гърция и Кипър, също одобрени от скаутите на клуба за Югоизточна Европа. Всички те бяха на трубините на стадион „Местая“ вчера и изгледаха на живо мача между „прилепите“ и Ла Коруня от последния кръг на Примера дивисион. Домакините спечелиха с 2:1 с голове на Симоне Дзадза и Гонсало Гуедеш.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране