23.04.2018 | 11:48
Синът на Валери Симеонов почти се убил с дрога
Партията, която баща ми ръководи, е строго против наркотиците, признава Даниел

„Въпреки всичко ми е баща и първата му реакция – естествено, че не беше доволен. Помня, че направи това, което беше нужно, осигури ми най-добрите лекари и най-добрата медицинска помощ, която да ми постави някаква диагноза и да се предприемат съответните стъпки спрямо нея“. Това каза в предаването „Втори план“ по бТВ синът на вицепремиера Валери Симеонов – Даниел. Той е на 24 години, а баща му разбира за това, че употребява наркотици след инцидент.

„Не мога да мисля вместо него, но смятам, че по-скоро ще се срамува“, коментира 24-годишният младеж за реакцията, която очаква от баща си, когато разбере за това интервю.“Той не разбира тази кауза, това се вижда и в политиката му. Партията, която той ръкововди, е строго против наркотици. Той не вижда, че тая прохибиция и забраната на наркотици води до човешка мизерия. Чисто икономически не е изгодно на държавата да се води война против наркотиците. Той е по-консервативен и тези неща не ги вижда. Той е твърдо против дрогата и не смятам, че ще разбере това, което правя. Но аз реших да го направя, защото не става върпос само за мен и него“, заяви пред бТВ Даниел.

От разговора с Даниел стана ясно, че финансово вицепремиерът Валери Симеонов е бил до него, но на въпрос „Беше ли до теб като човек, като любов?“ 24-годишният младеж отвърна, че „по-скоро не“.

„Вероятно от една страна заради разочарование, от друга страна, защото е израснал в друго време, възпитаван е по различен начин. За него връзкаата баща-син означава едно, за мен друго. Така че е постъпил, спрямо разбиранията си, съвсем нормално“, каза още синът на вицепремиера Симеонов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране