07.02.2016 | 17:57
Скандал! Пияният Калин Терзийски: Хайтов и Радичков правеха свирки на Тодор Живков
„Писателят“обяви българите за жалки и невежи идиоти

Йордан Радичков и Николай Хайтов правеха свирки на Тодор Живков. Това каза в скандално интервю за Нова тв видимо пияният писател Калин Терзийски. Репортажът бе от дома на актрисата Елен Колева, в който Терзийски живее. Писателят надигаше бутилка вино и говореше провлачено в покъртителното видео.

Елен Колева пък свиреше на пиано любимата му песен „Yesterday” на Бийтълс, докато Терзийски се въргаляше по дивана. Опитах се да направя нещо различно от Хайтов и Радичков. Познавах ги двамата. Те бяха слуги на един режим, който аз не понасям, обясняваше пияният Калин Терзийски.

Той каза, че обикалял България в опит да просветли народа, но това се оказало пълен провал. Написал съм много книги, както и есета, получил съм стотинки за тях, оплака се писателят.

След това допълни,че „българите са невежи и жалки идиоти“.Според него същите жалки и ощетени хора си траят, докато една група олигарси прибират всичко. Терзийски допълни ,че е бил граничар и все още може да стреля така ,че да уцели муха от 50 метра и ако поиска, може да вдигне хората на бунт.

Елен Колева обясни, че тя е била с Калин, когато той е бил добре и не е имал проблеми с алкохола. Тя го обичала и сега и нямало да го изостави в този момент, макар че това било най-лесното. „И сега го обичам, няма да го изоставя, защото ми е много скъп“, каза актрисата.

От Нова тв се оправдаха, че не са изрязали скандалните изказвания за Хайтов и Радичков, за да няма фалш и всичко да е истинско.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране