30.05.2016 | 0:01
Скандал с рапър, наел две танцьорки за клипа си
Момичетата останали излъгани

„Ние сме twerk група. Преди време участвахме в България търси талант. Един български рапър ни излъга. Рапърът е Troi, истинското му име е Иван, намери ни във Фейсбук и попита за две момичета, които му трябват за снимане на клип. Попита и какъв хонорар искаме. Ние в групата сме 10 души, но той каза, че ще плати за две момичета. Договорихме се и на 6 април той изпрати 40 лева за пътни,  за да отидем в града, в който се снимаше клипът, пише Trafficnews.bg.

След като заснехме клипа, рапърът ни каза, че на другия ден ще ни изпрати останалата част от хонорара – 60 лв. И… след това все оставаше за „утре”. Или другата седмица. Накрая, когато ние му припомнихме, че дължи пари, той се ядоса и каза, че няма да ги плати.

Пишем ви, защото не искаме други момичета да пострадат от въпросния рапър, който има огромно самочувствие, а хонорар от 100 лева не може да плати.“

Това ни написа една от танцьорките, участвали в клипа на рапъра Troi. Излъганите момичета не смятат, че 60 лева ще променят живота им кой знае колко, но държат случаят да стане достояние на обществеността, за да не бъдат подвеждани други като тях.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране