16.03.2019 | 0:01
Скандал! Шефът на веганите нагъвал тайно кренвирши!
Помислете има ли логика в това да ям кренвирш на оживено място като подлеза на Софийски университет, пита Никола Донев

Шефът на веганите в България Никола Донев бе обвинен от своя бивша съратница, която той блокирал в социалните мрежи, че… нагъвал кренвирши пред вратите на метрото в София. Във връзка с този слух той излиза с официален коментар, целящ да опровергае слуха.

Ето го и него:

„Вече няколко дни циркулират из нета гнусните лъжи на Жечка за мен и семейството ми и мисля, че е време да дам обяснения. Този субект беше модератор в групата, но си позволи да даде на любовника си да ползва профила ѝ, като в модераторския ни чат непрекъснато получавахме гласови съобщения от него. Недопустимо бе да толерирам подобно нещо и ѝ свалих мод правата. Тя избесня и започна да сипе жлъч, омраза, да кълне, да си измисля гнусни лъжи за мен и семейството ми и ето затова я блокирах от групата.

А за това безумие с кренфирша дори не искам да го коментирам. Помислете има ли логика в това да ям кренвирш на оживено място като подлеза на Софийски университет, при това пред вратите на метрото, където тя твърди, че ме била видяла. Ако това реално се бе случило, интернет нямаше ли да е пълен със снимки? А има и камери в подлеза, които пазят видеозаписите. Лесно може да се провери.

Блокирах я и персонално от профила си и знаете ли? Ненавиждам хора, които си изоставят децата заради любовници, наистина срам ме е, че такъв човек е стоял до мен. Срам ме е!“, написа Никола Донев в групата КАРНИСТИ с/у ВЕГАНИ

А ето и разкритието на блокираната веганка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране