18.04.2017 | 23:29
Скандалът се разраства! Слави и Васил Иванов обявяват утре защо бТВ спря участието му!
Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на бТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути, написа във Фейсбук журналистът

„Спряха Шоуто на Слави заради моето участие! Заснехме предаването, разказах и показах неопровержими факти за оказваната върху мен цензура от Нова телевизия, публиката онемя. 15 минути преди излъчването Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на БТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути.“ Това написа във Фейсбук преди минути напусналият Нова тв разследващ журналист Васил Иванов.

„Той (Слави, бел. ред.) е отказал категорично да се пусне без моето участие. Не мога да повярвам, че БТВ спира предаване, в което журналист от конкурентната медия разказва за цензурата, налагана му в нея. Това доказва, че центъра на политическата цензура (защото аз показах политическа корупция и свързаното с това мое цензуриране) е един и същ.“, пише още Васил Иванов.

„И вече едва ли някой ще се усъмни в думите ми, че съм жестоко цензуриран от 1 година насам. Браво на Слави – оказа се истински мъж. Утре на пресконференция ще повторим предаването, както бе заснето днес. Ще се предава по интернет. Колеги, информация за подробностите – към Шоуто на Слави.“, завършва Васил Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране