18.02.2017 | 0:01
Скандали тресат новата коалиция на реформаторите! Във Фейсбук скочиха на Светльо Витков (снимки)
Той се оправдава като госпожица за решението си да се съюзи с Кунева, Лукарски, Ненчев и Москов

Председателят на партия „Глас народен“ Светльо Витков от група „Хиподил“ използва социалната мрежа Фейсбук, за да се оправдае за подписването на коалиционно споразумение с Реформаторския блок. 

След официалната договорка между формациите в интернет се появи статия от 2013 година, написана от Витков, в която той разкрива мотивите си защо неговата партия не би участвала в Реформаторския блок.

Ето какво написа по този повод лидерът на „Глас народен“: „В момента се разпространява моя статия от 2013 г. „Защо не бих влязъл в Реформаторския блок….“ Целта на статията е да покаже, че не си спазвам обещанията, след като в момента Глас Народен е в коалиция с РБ. Само че има едно нещо, което „стратезите“ са пропуснали и то е, че наименованието на настоящата коалиция е: „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК И ГЛАС НАРОДЕН“!!!

Второ: Някои субекти… have left the building…“

Оправданието му обаче не прозвуча убедително за част от неговите симпатизанти.

„Това оправдание е като засъхналия сопол – налага се да го извадиш, ама няма смисъл от него…“, коментира потребител във Фейсбук.

„Това, Светльо, ти беше най-тъпата постъпка, честно! Мен като избирател ме загуби, а името и подписът ми са в списъка за създаване на“ Глас народен“. Съжалявам, че съм те подкрепял до сега на всички избори, на които съм гласувал и вие сте участвали“, добавя друг от симпатизантите на партията.

„Светльо, мене лично ме е СРАМ, че човек, който смятах за различен от шайката политически помияри в момента, се коалира с най-големите такива!!! Тук думите са излишни, просто гледай какво се пише от хората под този ти пост, както и в страницата на Глас народен… е огледай се/заслушай се в точно в народния глас!!!“, недоволства още един от приятелите на Витков в социалните мрежи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране