05.10.2017 | 0:01
Славчо Велков заринат от страстни есемеси: Още ли си така необуздан?
Депутатът от БСП доволен, че Тодоров му вдигнал акциите сред жените

Заринат съм от есемеси и съобщения по вайбъра със стикери на целувки от жени, похвали се соцдепутатът Славчо Велков. Довечера започвам да им отговарям, обеща той и показа някои от есемесите. По негови твърдения, лавината от съобщения наброявала няколкостотин.

Те го засипали веднага след спора им с Антон Тодоров в пленарната зала покрай Комисията по досиетата, когато се замеряха с гащи и мъжки страсти от времето на казармата.Тодоров показа част от кадровата справка на офицера, за когото обяви, че е бил агент на ДС. В нея пише: „Понякога проявява необузданост на нервите, които го довеждат до сложни ситуации с лоши последици“.

„Г-н Велков, все още ли сте необуздан?“, гласи един от есемесите, който показа Славчо Велков. „Не се ли е усетил, че ми прави страхотна реклама, непрекъснато получавам есемеси от жени“, доволен е още антитерористът, който твърди, че няма досие в службите.

Все пак той вметна и опасения от семейно напрежение: „Не знам жена ми как ще погледне на всичко това?!“И разказа, че въпросната необузданост влязла в характеристиката му още като 25-годишен лейтенант, когато старшина не се подчинил на командата му и той стрелял два пъти във въздуха. Старшината се върнал на мястото си, лазейки. „Какво доживях, на 67 г. човек съм станал – да ме заливат с есемеси“, чуди се депутатът от „БСП за България“ и добавя, че може пък Антон Тодоров да му е направил добро.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране