25.02.2017 | 8:45
Слави Бинев: ДПС е нанаситният търбух на Тройната коалиция
Ламята Ахмед Доган не е българин, констатира настоящият водач на листа на движението

Публикуваме изказване на водача на листата на ДПС в 23 МИР Слави Бинев за партията за Ахмед Доган от 2009 г. Докато беше евродепутат от „Атака“ и Патриотичния фронт“ Бинев громеше протурската партия.

Изводите оставяме на читателите:

„Евродепутатът Слави Бинев, който е втори в листата на ПП АТАКА и за предстоящите избори за европейски парламент на 7 юни, обяви в предаването „Да разлаеш кучетата” по Нова телевизия, че представителите на националистите в Брюксел никога няма да се предадат и ще се противопоставят, както и досега, с всички сили срещу влизането на Турция в ЕС.

„Турция не отговаря нито географски, нито културно, нито дори религиозно на критериите за влизане в Европейския съюз. Да не говорим, че ако планът за нейното приемане в ЕС се осъществи, това ще бъде огромно икономическо бреме за нашия народ”, мотивира се той.
Слави Бинев изрази съвсем недвусмислено и категоричната позиция на патриотите към престъпната тройна коалиция и нейния идеолог – президента Георги Първанов. „За съжаление Първанов през годините доказа, че е президент не на всички българи, какъвто би трябвало да бъде, а президент на една малка олигархична клика, която управлява по погубен начин държавата – тройната коалиция или по-точно казано триглавата ламя. Лошото е, че никоя от главите на тази ламя не е българин – нито Сергей Дмитриевич Станишев, нито Ахмед Демир Доган, нито Симеон Сакскобурггота. А най-страшното е, че тази ламя има и един ненаситен търбух и това е ДПС”, отсече Слави Бинев под аплодисментите на гостите в студиото на Нова телевизия. „

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране