12.12.2019 | 22:59
Слави поиска оставката на Джамбазки като евродепутат
Евродепутатът си е позволил да кара пиян
Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и трябва да дава пример за морал и отговорност, а си е позволил да кара пиян, застрашавайки живота на невинни хора, той веднага трябва да си подаде оставката. И да ни не представлява повече като евродепутат в Европарламента. Това написа Слави Трифонов във Фейсбук.

Всяко друго действие или бездействие от негова страна, безусловно ще докаже, че той е безотговорен и като политик, и като човек. И целите му са били само властта, славата и самодоволството, категоричен е той.

Всеки трябва да плаща цената за действията си, а цената, която трябва да плати Ангел Джамбазки е оставката му като евродепутат, пише още Слави.

Припомняме ви, че евродепутатът Ангел Джамбазки е заловен да шофира пиян в Самоков. Той е спрян за проверка и е подложен на тест с дрегер, който отчел 1,5 промила алкохол в кръвта.

Случаят е докладван в районната прокуратура. От държавното обвинение обаче не са образували наказателно дело срещу него, защото има имунитет.

Loading...
  • Анонимен каза:

    Да ако има някако достойнство останала в него ще напусне, но как се напускат 25000 евро на месец заплата, уредена и с върховенствво на законна Белгия и качествено направени магистали и обществени места. И всичко това за да дойде в страната окрадена от подобни на него,с пропаднали, неравни, с отчупена покривка магистрали, пропаднали плочки мръсотия и треви по наскро построените тротоари. При полу падналите огради и занемарени/порутени къщи. При липсата на вода, вътрешна вода и тоалетни на 60% от жилишата в България. Със свещени крави,коне,кокошки,овце,кози,кучета,котки и други животни спокойно разкаравщи се из улиците и магистралите на страната. И първоботната картина на циганските места за живене със конските каруци които са причина за множество автомобилни злополуки и смърт по пътищата. Такива мили неща няма в Белгия. И за това Белгия е там където е, а България е там на дъното където е, и няма да помръдне нагоре. Докато нямкй не вземе да работи, не да прокарва закони и да имитира дейност. И това няма да е белгиец който да работи за да оправи нешата в България(спаси). А кой да спаси Българите от тях самите си?

  • оставете коментар

    МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
    Коментарите подлежат на модериране.
    Правилата за коментиране