13.03.2018 | 18:17
Слави Трифонов: 18 години стигат
Шоуменът планира са се пенсионира

Шоуменът Слави Трифонов, който преди месец обяви кастинг за политици, за първи път призна в собственото си шоу по бТВ, че 18 години стигат в тв ефир. По този начин той потвърди слуховете, че след изтичането на договора му с телевизията,възнамерява да спре предаването си.

В последната година Трифонов на няколко пъти  намекваше за евентуалния край на Шоуто на Слави. Според негови близки, Дългия признал, че иска да се отдръпне преди да е досадил на публиката и нямало за какво да съжалява. Отделно Слави има сериозни намерения да влиза в политиката още тази есен. Слухове го пратиха на тайна среща с премиера Борисов в ловна хижа.

Трифонов смятал, че е имал само хубави моменти през тези 18 години и е хубаво да си тръгне с достойнство.В края на миналата седмица Сашо Диков пък съобщи, че се връща на екран с рубрика в Шоуто на Слави. В момента  екипа на гологлавия водещ се подготвя за големия си концерт на 9 юни в най-голямата лондонска зала – The O2 Arena. Тя разполага с 20 000 места, а около датата на Слави  концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране