21.04.2017 | 14:44
Слави Трифонов прави своя телевизия
Трифонов дори е започнал да събира и хора, с които екипът му да стане още по-голям

Слави прави телевизия! Това е една от идеите, които Дългия и екипът му обсъждат за по-нататъшното си развитие, казват близки на шоумена. На гологлавия водещ и колегите му им втръсна предаванията, които правят, да бъдат спирани или цензурирани, пише „България днес“.

Трифонов от дълго време желае да се махне от Би Ти Ви и да отиде някъде другаде. За това призна и самият той на пресконференцията си преди два дни. „Не се натискам да работя в Би Ти Ви. Имам договор с тях и го спазвам“, каза Слави.

След скандала с журналиста Васил Иванов Дългия вече е напълно отчаян от медиите в България. Той е напълно убеден, че навсякъде има цензура и това, което иска да каже, може да не бъде излъчено, както стана на два пъти в Би Ти Ви. Именно поради тази причина Дългия и неговият антураж смятат, че е най-добре да направят своя телевизия. Така никой няма да им налага цензура. Те ще колят и бесят и няма кой да им спира предаванията.

Екипът на Слави вече има и ясен план как да изглежда новата телевизия – какви предавания да има, чужди продукции и т.н. Трифонов дори е започнал да събира и хора, с които екипът му да стане още по-голям. „Не хвърлям боб, като ми спрат предаването. Като му дойде времето, ще говоря за моето бъдеще“, каза Слави, визирайки, че най-вероятно планът му е почти готов за осъществяване. Слави има солиден опит в медиите, а и огромни контакти и връзки.

Направата на чисто нова телевизия изисква милиони левове, но парите не са чак толкова голям проблем за Дългия. Според близки на водещия на Трифонов има кой да му помага с финансирането на новата му телевизия.

Единственият проблем пред Слави и екипа му е, че трудно ще се намери честота за евентуалния му канал. Слави смята, че телевизията му ще се гледа от доста хора, тъй като той все още е достатъчно популярен и е харесван от широката аудитория. Феновете на Слави напълно го подкрепят за идеята му.

В социалната мрежа се появиха редица коментари, които подканват Трифонов да си направи собствена телевизия. В предаването си в сряда вечерта Трифонов показа разследване на екипа му, свързано със съпредседателя на „Обединените патриоти“ Валери Симеонов.

По думите на Слави за това разследване има основания за прокурорска проверка. В Малко Търново Валери Симеонов има хотел на име „Козият рог“, в който по данни на разследването нощували българските военни, които охраняват българо-турската граница. Приходът на хотела идвал от държавните командировъчни на граничарите. Според разследването на екипа на Слави по този начин Валери Симеонов си докарвал на ден между 2500 и 3000 лева от нощувки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране