21.02.2019 | 13:55
Смени ли Гришо Никол с Михаела Филева
Приятелите на певицата обаче твърдят, че в "новината" няма нищо вярно и че Филева отдавна деляла общ покрив с младеж, който не медийно известен

В звездната любовна селекция на наш Гришо май блесна нова звезда. И то родна.

Все по-усилено се твърди, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров има връзка с популярната българска певица Михаела Филева.

Папарашки снимки и каквито и да е документирани доказателства няма, но това не пречи на слуха да се разпространява лавинообразно.

Приятелите на певицата обаче твърдят, че в „новината“ няма нищо вярно и че Филева отдавна деляла общ покрив с младеж, който не медийно известен. И двамата държали личния им живот и отношенията им да стават публично достояние.

От известно време се шуми за раздялата на Гришо и Никол Шерцингер, като новината не e официално потвърдена от нито един от двамата.

Интересното е, че още в края на миналата година Димитров разкри, че е почитател на Филева. Той пусна в „Инстаграм“ клипче от фитнес залата под съпровода на новия хит на певицата – „Цяла нощ“. „Най-доброто от България – Михаела Филева“, написа Гришо към клипчето, с което привлече вниманието.

Упорито се говори, че след прибирането си у нас от турнира от Големия шлем – Открито първенство на Австралия – Григор се е виждал на няколко пъти с красивата Михаела.

Съвсем наскоро в интернет пространството се появиха клипчета от леглото на Шерцингер със старото гадже – пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън. Според официалната информация хакери са разпространили видеото, но съществува и версия, според която самата Никол е пуснала клипчетата, за да накара Григор да ревнува.

Преди връзката си с нея хасковлията имаше бурен романс и със секс символа на световния тенис Мария Шарапова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране