От НАП са изтекли лични данни на милиони български граждани и фирми
Линк към масива от близо 11 GB беше разпратен от анонимен мейл до различни медии
16.04.2019 | 10:00
Смях! Борисов се изплаши от пълзяща диктатура
Премиерът не обясни какво има предвид с тезата си, оставяйки усещането, че не е сигурен, че той е на власт

Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат опонентите ни. Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов след среща с представители на ПП „Никола Петков“ и подписаното споразумение за подкрепа.

„С колегите от ПП „Никола Петков“ ни е най-лесно, защото и дядо ми е бил николапетковист“, коментира Борисов. „Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Макар че зле прикриват целите си, много са видни. Техните брутални действия станаха публично известни“, посочи лидерът на ГЕРБ. „Мисля, че и ГЕРБ сме узрели на базата на сътрудничество с по-малки партии да направим и добри кметски избори“, заяви Борисов. Той съобщи, че с ПП „Никола Петков“ са водени разговори как да бъде отразена гибелта на Никола Петков.

Премиерът не обясни какво има предвид с тезата си за пълзящата диктатура, оставяйки усещането, че не е сигурен, че той е на власт.

„Предстои подписване на същите споразумения с „Гергьовден”, Български демократичен форум и Съюза на репресираните от комунизма”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране