Валери Симеонов подаде оставка!
Като причини той обяви "продължаващата медийна кампания"
04.12.2017 | 18:00
Социалните мрежи се гаврят със Студентския съвет на УНСС
Вече има събития за съвместна лекция в УНСС на отстранения диктатор в Зимбабве Робърт Мугабе и Ким Чен-ун

Отзвукът след лекцията в УНСС на безцензурния политик Николай Бареков на тема фалшиви новини не стихва в социалните мрежи.

В събота Студентският съвет във ВУЗ-а, който организира срещата-разговор с евродепутата, излезе с впечатляващо абсурдна декларация. От нея се разбра, че унесесарската академична младеж е пратила жалба в полицията с искане да бъде свален колаж от фейсбук. Става въпрос за картинка, качена в страницата „Наука и критично мислене“. Тя е ироничен колаж с Делян Пеевски, който кани студенти на лекция с тема „Как да опазим банковата сигурност от мафията, която е превзела властта“. Събитието е с обявена дата 1 януари, а участници освен Пеевски са: Братя Маргини, Митьо Пищова и Сашка Васева.

Въпреки заплахите за полиция и съд обаче Студентския съвет на УНСС постигна точно обратния резултат – присмех и лавина от нови колажи. А някои от идеите просто са удар в десятката.

Вече има събития за съвместна лекция в УНСС на отстранения диктатор в Зимбабве Робърт Мугабе и севернокорейския му колега Ким Чен-ун на тема „Постигането на трайна финансова стабилност в условията на екстремна демокрация“. Друга находка е лекция на осъдения за педофилия бивш депутат Владимир Кузов на тема „Как да защитим детето си от педофилите в интернет“.

Ето още някои от колажите с предложения за лектори, достойни за Студентския съвет на УНСС:

бутони за социални мрежи


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране