19.12.2016 | 0:01
Спас Русев няма да бяга от Левски
Спекулациите бяха засилени и от факта, че клубът е насрочил общо събрание на 3 февруари, на което ще има промени в Надзорния съвет

Спас Русев няма да напуска Левски, разкри спортният директор на „сините“ Станислав Ангелов-Пелето. По думите му собственикът на клуба има дългосрочни планове за развитие и не търси на кого да хариже акциите.

Спекулациите бяха засилени и от факта, че клубът е насрочил общо събрание на 3 февруари, на което ще има промени в Надзорния съвет. В него в момента влизат самият Русев, синът му Евгени и Диян Петков, който е директор във „Виваком“.

„Откакто новите собственици влязоха в клуба, те анализират положението и се опитват да го реструктурират. За клуб от този мащаб това не е лесно. Нормално е да се обмисля прецизно всяка стъпка и да се търси правилното решение. Винаги съм говорил с тях за дългосрочни планове. За нещо сериозно. Не съм усетил колебание в тези хора, а напротив – смятам, че те имат дългосрочна визия за това как да развият клуба“, каза Ангелов. Той даде положителна оценка за представянето на футболистите през есента. Ангелов обаче смята, че срещу тях се действа „агресивно от всяка страна“.

„Срещу нас е ясно, че има силна организация. Все пак сме футболни хора и се знае, че срещу нас отборите се стимулират финансово от трета страна. Това обаче не е ново. За нас е прекрасно, защото винаги играем срещу мотивирани отбори и така се развиваме. Нещата са доста различни от наложеното обществено мнение. Ако не ни съсипят или унищожат, ще продължим да преодоляваме тези трудности. В клуба има колектив, организацията се подобрява всекидневно. Може би на хората им се струва бавно, но посоката, в която вървим, е правилна“, допълни още Пелето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране