13.01.2019 | 0:01
Спрягат португалец за нов треньор на Левски
Станимир Стоилов също е сред фаворитите
Най-реномираното португалско издание „А Бола“ посочи изненадващо кой е фаворит за поста треньор в Левски. Според медията основните кандидати, които биха заменили Славиша Стоянови, който силно е спряган за селекционер в Латвия, са Станимир Стоилов и португалският специалист Антонио Оливейра.“Славиша Стоянович, който ръководи колоса от българската столица, ще напусне, тъй като има предложение от Латвия. Това обаче ще се случи в края на сезона, тъй като целта пред него е да класира тима за европейските клубни турнири. Сегашната администрация на клуба ще се промени и решението за новия треньор ще е на новия инвеститор. И тук излиза името на Антонио Оливейра, който е в списъка, където е и Станимир Стоилов, бивш шампион като играч и треньор с Левски. 36-годишният Оливейра постигна успехи извън Португалия, повечето от които като асистент на баща си“, пишат португалците на своя сайт.

Славиша Стоянович има договор с Левски до лятото на 2019 година, което води до силните спекулации относно неговото оставане в България.

Антонио Оливейра е бил част от словенския Рудар, като прекарва и четири години в Иран, където работи за Табриз Трактор. Там той печели местната Купа, която е първа за тима, а също така има и две втори места в иранската лига.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране