28.07.2016 | 22:11
Срамно! Психодесният Евгений Михайлов прати донос в ЮНЕСКО и ООН срещу Ирина Бокова!
Режисьорът си позволява д името на българите, обяснявайки че кандидатурата на Бокова била "изненадваща и разделила собствената й страна!
Евгений Михайлов

В решителния момент режисьорът Евгений Михайлов лъже в писмо, че у нас за нея няма „народна подкрепа“, а правителството я било номинирало под ляв натиск. И то в момент, когато президентът Росен Плевнелиев и премиерът Бойко Борисов участват в нейната кампания и водят разговори за решаващия етап на гласуването на ООН. Щастлив ли е политикът Евгений Михайлов?, пите „24 часа“.

Срамна кореспонденция изуми десетки чужди дипломати в Париж и Ню Йорк.  Бившият депутат Евгений Михайлов разпрати писмо срещу българския кандидат за поста генерален секретар на ООН Ирина Бокова до всички посланици на страните членки на Съвета за сигурност на ООН и до всички посланици в ЮНЕСКО.В писмото се казва, че комунистическото минало на Бокова е смущаващ факт и се прилагат всички негативни публикации спрямо нея през последната година у нас.

Режисьорът Михайлов си позволява да говори от името на българите, обяснявайки че кандидатурата на Бокова била „изненадваща и разделила собствената й страна! „Народната подкрепа на практика не съществува“, твърди още той.

Режисьорът Михайлов обяснява на посланиците на 58 държави, които два пъти избраха с болшинство Ирина Бокова за генерален директор на ЮНЕСКО, че у нея има „липса на почтеност и че е управлява ЮНЕСКО „лошо и разсипнически“!  58-годишният политик е режисьор на известниия филм „Сезонът на канарчетата“, но истинската му популярност идва с т.нар. „танкова касета“, в резултат на което Петър Младенов подаде оставка.

На българска територия с открита и подкрепа дойдоха световни интелектуалци като Жан-Мишел Жар, Клаудия Кардинале, Катрин Лалюмиер, бивш зам.-председател на Европейския парламент, Едит Кресон, бивш премиер на Франция.

В България я подкрепят хора като Соломон Паси, Вежди Рашидов, Стефан Данаилов, Стефан Воденичаров, Андрей Райчев, всички български творчески съюзи.

Писмото на Михайлов е възмутително, защото се появява в решителен момент от надпреварата за поста Генерален секретар на ООН – гласуването във Съвета за сигурност. Това е най-важният момент и досега Ирина Бокова се представя повече от добре. В такъв момент нациите се обединяват. При нас дяволът си почива, защото ние сами се топим във врелия казан на ада.

Когато Бокова стана първа сред жените кандидати за ООН и влезе в тройката на отличниците са поста, имаше хора и медии, които веднага възкликнаха – представи се зле! Направиха го с необяснимо удоволствие!

А Бокова всънщост води, защото е първа сред дамите, а негласният консенсус вероятно този път ще избере жена от Източна Европа за шеф.

5 коментара

  1. Иванка Ставриева каза:

    КРАДЦИТЕ-КОКОШКАРИ И ЛЪЖЦИ, КАТО ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ, НА КОГОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ РАЗПЛИТАНЕТО НА ДАЛАВЕРИТЕ В ДЪРЖАВАТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, ЗАВЪРШИЛИ МЪЧИТЕЛНО ВИСШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ СТУДЕНТСТВО НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА В СССР, НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ПРОИЗНАСЯТ ПО КАКВИТО И ДА БИЛО ВЪПРОСИ !

  2. Иванка Ставриева каза:

    КОЙ СИ ТИ ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ, ДА СЕ ПРОИЗНАСЯШ ПО МОРАЛНИ ВЪПРОСИ ПРЕД ООН ВЪВ ВРЪЗКА С КАНДИДАТУРАТА НА ИРИНА БОКОВА И ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ЗА ТЕБЕ „МИНАЛОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛО“ ?
    След дългото ми отсъствие първата работа, която ще извърша, е да напиша официално писмо до Общото събрание на ООН, че един доказан, но все още неосъден крадец и лъжец като теб, не може да бъде морален съдник на ИРИНА БОКОВА и определящ фактор за нейната кандидатура за ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР на ООН !
    Жестоко се лъжеш Евгени Михайлов, че ще ти помогнат твоите машинации с досъдебното производство във връзка с престъпното разпиляване и обсебване на имущество на бившата „БОЯНА ФИЛМ“ ЕАД по образувана прокурорска преписка № 4015/2006 г., която беше препратена от ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА под същия номер на СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА с № 22562/06.I. – изходящ на ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА.
    Искът е внесен и до следните държавни институции:
    Министерски съвет – вх.№ – 11.00-178/12.07.2007 г.
    Министерство на културата – вх.№ – 62-00257/17.07.2007 г.
    Министерство на вътрешните работи – вх.№ – СДП, ул.“Антим I“, 5 вх. № – Я 15040/12.07.2007 г.
    Народно събрание – Комисия по културата – вх.№ – К-728-00-2/18.07.2007 г.
    Агенция за приватизация – вх.номер – 26-00-465/19.07.2007 г.
    Национален филмов център – вх.№ -01-196/25.07.2007 г.
    Тези 1600 човека създали фондовете на бившата „БОЯНА ФИЛМ“ ЕАД няма да ти простят никога, а …така както аз те разкрих навремето, че ти искаш да пребараш КИНОЦЕНТЪРА за жълти стотинки и създаде Р М Д, в което беше си определил поименно брой акции много повече от тези на „ОБЩОТО СЪБРАНИЕ“, в което всеки член беше получил по ЕДНА АКЦИЯ и ти им прибра парите, които още не си върнал, така сега ще продължа да търся правосъдие за всичките ти кражби Евгенчо, защото много хора платиха „ВИСОКА ЦЕНА“ в името на българското кино !

  3. българка каза:

    Тоя урод лепна еднолично петно на България. Ако беше малко по-кадърен щеше отдавна да е уреден в някое посолство. Явно и себеподобните му го знаят що за боклук е. Болен от злоба и завист.

  4. В.Стоянов - БЪЛГАРИН каза:

    Пази Боже от ония ,които все са от тия!!!

  5. Колев каза:

    Сещам се за казаните и дявола.Този никаквец,не се спря да хули българското. Някой да му каже на този,онзи,че един голям мозък от световна величина Дън Сяо Пин, е казал:“Не е важно дали котката е бяла или черна,важното е да лови мишки“!Не членувам в никаква партия,но когато се заклеймява българин тръгна към такава висока световна трибуна като Генерален секретар на ООН,ми идва да заплюя всички които идиотски дърпат за крака себеподобният, който иска да „излезе от казана“!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране