28.07.2018 | 21:31
Стенли и Стоичков в благотворителен мач

Стилиян Петров организира благотворителен мач в Глазгоу. „Среща срещу рака“ ще се състои на 8 септември на „Селтик парк“.

Бившият капитан на националния ни отбор ще облече отново фланелката на „детелините“, а другият отбор ще бъде воден от капитана на Ливърпул Джеймс Милнър, бивш съотборник на Стенли в Астън Вила. До момента участие са потвърдили Христо Стоичков, Хенрик Ларсон, Любомир Моравчик и Стивън Джерард, който в момента е мениджър на кръвния съперник на Селтик Рейнджърс Глазгоу. Организатори са фондациите на Петров, на Милнър и на Селтик.

„С Джеймс говорим за обща благотворителна инициатива от дълго време. Един ден решихме да го направим. Говорихме със Селтик и те веднага приеха да са домакини. Можем да създадем прекрасна атмосфера и да съберем средства, за да помогнем на хора, които се борят за живота си. Целта е да помогнем на хора с рак, особено млади хора, да се справят с болестта“, обяви Стенли.

Няколко години той се бори с левкемия, която му бе диагностицирана през март 2012 г., но сърцатият полузащитник успя да се справи с коварната болест.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране