23.09.2017 | 0:01
Студът продължава! Облаци и дъжд и в събота, сняг в планините
Минималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса

През нощта и утре облачността ще е променлива, по-често значителна над североизточните и планинските райони, където на отделни места в часовете преди обяд ще превали. Ще духа умерен запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Минималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, а максималните – между 19 и 24.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Сутринта в северните райони е възможно да превали. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 21 и 24 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините облачността ще е по-често значителна, по високите части ще е мъгливо. На отделни места, главно в Стара планина, ще има слаби валежи от дъжд, над 2000 метра ще прехвърчат и снежинки. Ще духа умерен, по откритите места и временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 4°.

В неделя ще има разкъсана облачност, вероятността за валежи е малка. Дневните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 21 и 26 градуса. Още в понеделник вятърът ще се ориентира от изток-североизток, в Дунавската равнина и източните райони ще се усили, ще се запази такъв и през следващите дни. Облачността ще бъде по-често значителна, ще има и валежи, предимно слаби.

Атмосферното налягане бавно ще се повишава, приближавайки се до средното за месеца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране