22.05.2015 | 10:38
Студент се самоуби след скандал с приятелката си (снимки)
Тялото на Крум Чобанов е открито край Благоевград
24-годишен студент е открит мъртъв с огнестрелна рана в главата в местността „Кръста“ край Благоевград снощи. Сигналът за открито тяло е подаден в полицията около 21 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.
Крум Чобанов2
Трупът е намерен встрани от екопътеката, спускаща се от „Кръста“ в посока парк „Ловен дом“ над Благоевград. Край тялото е открит газов пистолет, който най-вероятно е преработен за стрелба с бойни патрони. На около 300 метра е открит и изоставен автомобил „Опел“, за който се предполага, че е на младежа.
Крум Чобанов3Криминалисти изясняват причините за инцидента, като за момента няма яснота дали става дума за убийство или самоубийство. Родителите на младежа са информирани, а тялото е откарано за аутопсия.Младежът е бил студент по право в ЮЗУ и един от най-добрите в отбора по хандбал, съобщи БНР. Той е бил издирван от полицията, след като семейството му подало сигнал, че от вторник не се е прибирал в къщи.Крум Чобанов

Във вторник сутринта студентът се прибрал от състезание, но вместо в къщи, отишъл в дома на приятелката си, с която били скарани. Оставил си багажа при нея, казал й нещо, след което излязъл. Оттогава спрял да отговаря на мобилния си телефон.

Православният мемориален кръст „Памет и вяра” се намира на хълма над квартал Вароша в Благоевград. До мястото се достига лесно по обозначена отбивка от асфалтовия път от град Благоевград (квартал Орлова чука) към село Делвино.

Според охраната на „Кръста“, вчера около обяд младежът пристигнал сам, стоял е около час на пейка, и след това си е тръгнал с колата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране