26.11.2017 | 20:34
Свекървата на грозната Тамара захапа българите и отсече: Ето ви я, народе, „грозната“ Мис България!
Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано, пише бизнес дамата

Темата около новоизбраната Мис България 2017 Тамара Георгиева е все така актуална с всеки изминал ден. Тази седмица стана ясно, че тайнственият приятел на уж хнай-красивата българка се казва Стивън Роуз. Оказаха се верни твърденията, че журито на конкурса било предупредено, че Тамара е снаха на влиятелен българин.

Стивън е само на 21 години, но е наследник на богата фамилия. Майка му е уважаваната Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House. Тя е и носителка на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013. Знатната свекърва на Тамара – Катя Роуз, реши да я защити от многото нападки по неин адрес по доста интересен начин – със статус във Фейсбук.

Ето какво написа тя (публикуваме коментара й без редакторска намеса):

„На безкрайна жлъч е способен народът. Изля се какво ли не от Неделя и продължава. Сега е мой ред. Ето ви я, народе, „грозната“ Мис България.

Ето ви я от моя фотоапарат, без „да е играл Фотошопът“- не мога, а и не искам да го използвам – в нейния случай не се и налага. Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано.

Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам РАБОТИ за мечтите си. Тами, ти си един ПРЕКРАСЕН човек!

Дръж главата си високо вдигната и се радвай на победата! Изживей щастливо сбъдването на мечтата си! Не позволявай на хорската завист, да помрачи щастието! Ти си заслужи победата!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране