21.08.2017 | 8:53
„Тадарък шоу“: Появи ли се моментът на диктатура в България, Доган ще излезе на политическата сцена
Той е "перфектен организатор", продължава с хвалбите Димитър Тадаръков

Той го каза точно и ясно: Аз от пет години не съм в политиката! Но явно някой иска нещо от Доган. Георги Гатев е уникален юрист. Затова сме го предложили от квотата на ДПС. Ако правилно сте чели неговата жалба до ДАНС, написана на перфектен юридически език и в която казва всички грешки на ДАНС от „А“ до „Я“…, това означава, че сигурно частица от това решение на тези хора е от перфектната жалба на Гатев за всички нарушения, които той е видял и констатирал. Това заяви пред Нова телевизия един от приятелите на почетния лидер на ДПС – Димитър Тадаръков.

Той изтъкна още, че Ахмед Доган е „перфектен организатор“. „Той има право на всякакъв вид срещи. Не съм в ДПС, за да ви кажа – има ли напрежение, няма ли напрежение. Това не е въпрос, който мен и вас ни интересува. Интересува ни какво се случва в България и защо е тежко в България“, заяви гостът.

Той изтъкна, че Доган не може лесно да бъде сломен и оборен. „Той е еталон на българин, който обича България. 25 години той не си е позволил да отиде в Турция, да се среща с турски премиер, турски президенти и да осъществява политика на Турция в България“, категоричен бе Тадаръков.

„А вие къде видяхте Русия при него?! Къде „кацна“ тук Русия?! Турците избягаха от диктатура и не искат да бъдат отново в диктатура. В България обаче сто на сто много хора желаят да се върне диктатурата. И те са изключително силни. Помнете, появи ли се моментът на диктатура в България, Доган ще излезе на политическата сцена“, заяви Тадаръков и отново добави: „Това е българинът, който обича България. Това е българинът, който овладя турското общество. Това е българинът, който не допусна Босна и Херцеговина в България“.

На въпрос „кой мъти водата на Доган“, гостът отговори: „Кой мъти водата на Доган ли? – Един човек, който Държавна сигурност го вкара в затвора и е живял в килия на смъртни, вие не можете да гопречупите… Аз съм 25 години до него и узнах неговата мъдрост. Но си останах земеделец и не отидох в ДПС“.

Запитан какво е отношението на Доган с Цветан Василев и казуса КТБ, Тадаръков отбеляза: „Доган също е загубил пари в КТБ. Един човек, който да е имал ей-толкова нещо с Цветан Василев, с банката, нямаше да си позволи да изгуби свои средства… Ще кажа отново – Ахмед Доган не се страхува! От никого!“, заяви Димитър Тадаръков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране