16.01.2017 | 10:39
Татяна Дончева попиля Шарлопов: Какъв български Тръмп си, бе, байо!
Българите трябва да сварят поредната порция бежанци на сапун, за да разберат, че Брюксел не иска мандат на Патриотичния фронт

Смятам, че България влиза в цикъл на тежки неразбории. Много хора влязоха в роля. Не само Стефан Данаилов. Гледам – бизнесмените активно влизат в роли. Един бил българският Тръмп. Абе, байо, какъв Тръмп! Назначените от БКП и БЗНС капиталисти не могат да бъдат нито Тръмп, нито истински капиталист. Защо и кой ви е дал парите, е друг въпрос. Но претенциите да разбираш света, е друг въпрос. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева.

На въпрос кой е този бизнесмен, тя отговори: „Ами гледайте си телевизията, защо ме питате мен“. „Не можем да гледаме 24 часа телевизия“, отговори й Ани Цолова и допълни, че очевидно става дума за Стефан Шарлопов.

„Марешки е също ярко явление в тази насока. Но тук има една голяма машина, в която участват и медиите, и тези, претендиращи да бъдат бизнесмени. накрая стигаме до това какво да се прави в една много объркана ситуация, в която хората абсолютно губят чувство за посока. И когато те избива да направиш напук и на инат, няма да се реши нищо. В момента се задава много мътна вода. И тя няма да трае кратко. Защото няма фокус и не е възможно да се внесе здрав разум. И в този ред на мисли смятам, че е редно да има една ниша, която да бъде заета от здравомислещи хора, които да придържат нещата в петолинието“, коментира Дончева.

На въпрос как гледа на предположението проф. Герджиков да бъде служебен премиер, тя отговори: „Не е лошо. но виждам, че новоизбраният президент вече е облазен от орда желаещи да се докопат до властта“.

„Истинският проблем ще дойде, когато руснаците те притиснат в една посока, Брюксел в друга, Америка – в трета. Тогава ще стане ясно от кого си зависим“, коментира Дончева въпроса дали Румен Радев се влияе повече от Кремъл или Вашингтон.

Според Дончева БСП няма да направи коалиция с Патриотите, защото това не се харесва на Брюксел. „Те няма да бъдат желани като партньори. С това са наясно ръководствата и на БСП, и на ГЕРБ. Въпросът е социолозите, манипулиращи обществото в полза на националистите, трябва да са наясно, че Брюксел няма да позволи. ГАЛЪП напомпваха общественото мнение, че това е формация, която трябва да бъде подкрепяно. Българите трябва да сварят поредната порция бежанци на сапун, за да разберат, че Брюксел не иска мандат на Патриотичния фронт в правителството“, заяви Татяна Дончева.

2 коментара

  1. да каза:

    Лесно говори,зад гърба и чичо гриша,със стартов капитал от луканов,лесно диша

  2. Къчо Карамасуров каза:

    …“…Българите трябва да сварят поредната порция бежанци на сапун, за да разберат, че Брюксел не иска мандат на Патриотичния фронт в правителството“,“ -ТИ ЛИ , МА , СВАРИ ПЪРВАТА…“ПОРЦИЯ“ , ТА ГОВОРИШ И ЗА…ПОРЕДНА !?
    ВИЕ СТЕ ВСЕ ДЕЦА И ВНУЦИ НА САДИСТИ , И УБИЙЦИ , ИЗЯВИЛИ СЕ СЛЕД ЧЕРНИЯ ДЕВЕТИ 1944 Г., И НЕ ПУСКАТЕ…“КОКАЛА“ ОЩЕ !!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране