21.03.2017 | 9:13
Татяна Дончева посече Нинова: Последните законодателни мохикани – тя ги отстрани от парламента
ДПС и ДОСТ са се хванали гуша за гуша в Кърджали, да не ставаме арбитри

Представете си какво ще стане пленарна зала, когато депутатите от тези партии се затворят в пространство без пряка светлина. Само след час парламентът ще бъде обезсмислен, те ще говорят по този начин, нищо няма да се чуе.

Така че нека гржданите решат искат ли толкова силно конфронтационни партии на едно място. Така Татяна Дончева коментира скандала в студиото на БТВ, при който на косъм от бой бяха Евгений Михайлов от ДОСТ и Юлиан Ангелов от Патриотичния фронт.

Двете етнически партии в момента са се хванали гуша за гуша, особено в Кърджали и задача на държавата е да успокои ситуацията. Нека българите не стават арбитри в този спор, допълни Татяна Дончева.

Тя е оптимист за влизането на коалицията АБВ – Движение 21 в НС, макар че повечето социолози са скептични дали ще преминат бариерата. В нашата коалиция има много хляб, категорична е Дончева.

Нито ГЕРБ, нито БСП са в състояние да измислят с какво да се заемат и как да го правят. Ние имаме изисквания и нашата подкрепа не е безусловна, категорична е Дончева.

Последните законодателни мохикани – Корнелия Нинова ги отстрани от парламента, а ГЕРБ такива не е имала, коментира в типичния си ярък изказ Дончева.

2 коментара

  1. Монев каза:

    Госпожата от Трявна,се превърна на една латерна антика,която е тотално разнебитена, от която се чуват фалшиви панаирджийски народни мелодии.Тя може да посече,да разцепи, само една изгнила ланшна тиква.Нейната защита, е идиотското,безогледно нападение с низ от квалификации от най-долна проба.Вместо да говори за ангажименти свързани с програмата на мижавата си градска организация,тя напада персонално опонента си,с една едничка цел и намерение,да се извиси в очите на най простата прослойка от моите сънародници.

  2. Иван Петров каза:

    КОЙ ОЩЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ГОРНАТА ТРЪТЛА?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране