14.01.2020 | 0:27
Татяна Кристи: Със законодателното говно на Пеевски всеки бандит ще може да си плати НСО да го пази
Народът не е длъжен не само да плаща за охраната на сульо и пульо
Ха, Пеевски се събуди от зимен сън и внася закон за НСО, с който той да можел да си плаща охраната. Ай, ай, ай, колко благородно!, коментира предстоящите законодателни промени известната журналистка Татяна Кристи

Ето какво още пише тя:

Всъщност, може ли някой да ми каже дали Пеевски някога да е внесъл закон, който да не се отнася лично за него??? М? С поредното си законодателно говно той явно се опитва да изпревари зараждащата се лавина от недоволство от НСО и шефовете му и се опитва да тушира това с тъпия си закон! Сори! Не става!

Според този закон всеки бандит може да си плати на НСО да го пази, ако се е договорил с останалите бандити във властта, че му е нужна охрана и никой нищо не може да им каже дали някой трябва или не трябва да е охраняван, защото е достатъчно няколко чичака от службите, наследници на УБО, да се съберат на тъмно и да си гласуват кого да пазят като интерпретират комунистическия закон за пазене на вип персони както си искат! Неее, не става!

Трябва напълно нов закон за НСО и кого трябва да пази тя, с много стриктни ограничения, прозрачност, контрол и многократно по-малък бюджет!! НСО се е превърнала в обслужващ персонал на мафията и, сори, народът не е длъжен не само да плаща за охраната на сульо и пульо, но и да отдава под наем държавна агенция на всеки, който реши, че е му трябват услугите й! Който иска да се пази да не го гръмнат, да си наема собствени частни фирми! Нека да дам нагледен пример – това е все едно аз да си взема под наем която и да е държавна служба и да я използвам за собствени нужди, защото някой тулуп във властта ми е позволил това! Да мога, например, да си наема полицай да ме води на фризьор и на педикюр, щото нали аз си плащам! Ама полицаят иначе се води на държавна работа за съвсем други цели, и докато аз му плащам да седи с мен и да ми държи сешоара, данъкоплатците също го водят на държавна заплата и му плащат! Нали?!

Т.е. един път народът плаща на НСО и втори път мутри плащат на НСО да ги пази по поръчка! Алоууу, къде мислите, че се намирате вие, бе?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране