16.01.2017 | 20:31
Тежък цикъл се задава – на този етап литературно
Татяна - поразяващата уста

Татяна Дончева, поразяваща уста: Аз смятам, че България влиза в цикъл на тежки неразбории… Много хора в България влязоха в роли, не само Стефан Данаилов. Гледат бизнесмените – активно – също влизат в роли. Един бил българският Тръмп. Абе, байо!… Назначените капиталисти не са българският Тръмп… Той ще се сети за кого говоря. Един претендираше снощи за българския Тръмп. Но ви казвам, че назначените от БКП и БЗНС капиталисти не могат да бъдат никакъв Тръмп, нито някой друг капиталист, истински капиталист. Защо и кога си управляват парите и кой им ги е дал, е друг въпрос. Но претенциите да разбираш от света, понеже към днешна дата си го докарал по този начин до благосъстояние.

Анна Цолова, НТВ: За кого говорите?

ТД: Това няма да бъде един човек… Марешки е също ярко явление в тази посока, но той не е сам със своите претенции. Тук има една голяма машина, в която участват и медиите, и техните собственици, и тази част от България, която претендира да бъде бизнесменската, но аз ви казах какво й пречи да бъде световно бизнесменска, а не за местна консумация бизнесменска с раздадени капитали. Накрая стигаме до това какво да се прави в една много объркана ситуация… В момента се задава мътна вода, тя ще става по-мътна. Няма да бъде толкова кратко това време, смятам, защото няма фокус и не е възможно да внесете здрав разум. И в този период мисля, че е важно да има една ниша, която да бъде заета от здравомислещите, които да могат все пак малко да придържат нещата в петолинието. Дали ще бъдат оставени, докога – това е друг въпрос.

…Виждам, че новоизбраният президент е вече облазен от орда желаещи да дават съвет. Абсолютно необходими, абсолютно полезни хора, без които не може 🙂 С които трябва да се съобрази. Дори такива, които той не познава, но те настояват, че той трябва да се съобрази с тях.

Виктор Николаев, НТВ: Очаквате ли да е голям тест за новоизбрания президент темата Крим украински ли е, или руски? По този въпрос с Росен Плевнелиев постоянно имат закачки и уточнения.

ТД: Темата няма да бъде в програмната декларация. Една програмна декларация може да се фризира според правилни съвети. Истинският тест ще бъде, когато започнат да те натискат руснаците, от една страна, в една посока, Брюксел, от друга страна, в друга посока, американците в трета посока. И тогава ще трябва да дадеш реалния отговор можеш ли да удържаш натиск и можеш ли да държиш посока. На този етап това още според мен е литературно. (…)

ТД: …Трябва българите да знаят освен това да сготвят поредната порция бежанци на сапун, че Брюксел не счита възможно и допустимо мандат на Патриотичен фронт и Патриотичен фронт в правителство.

Анна Цолова: Русия може да смята друго.

ТД: Да. Тя смята. Нооо, ееее, тогава вече на новоизбраните и новодошлите, и новоучастващи в избори ще им предстои сега да решат кое какво.

1 коментар

  1. Кок каза:

    Логорея, гарнирана със змийска отрова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране