16.07.2017 | 0:01
ТИР смаза супергрупата Adrenaline Mob
Загинал е басистът, 6-има са в болница

При тежка катастрофа със супергрупата Adrenaline Mob във Флорида е загинал басистът Dave Z. (David Zablidowsky), съобщават световните агенции. Шестима са в болница, от които трима в критично състояние.

На 14 юли следобед кемперът на бандата, с който обикалят из Щатите в подкрепа на новия си албум, е бил връхлетян от тежкотоварен камион във Флорида. За тази вечер бе планиран концерт с Сейнт Питърсбърг.

Загинал на място е Dave Z, който се присъедини към квартета по-рано тази година. В миналото той е работил с TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS, Je Scott Soto, Джо Лин Търнър и мн. др.

Кемперът на групата е бил отбит, за да смени спукана гума, когато върху него с висока скорост е връхлетял голям тежкотоварен камион, пише blabbermouth.net. Заблидовски е починал от травмите си няколко часа по-късно. Шест от общо девет души в превозното средство са откарани в болница, като трима от тях са в критично състояние, другите трима са стабилизирани. Двама са отказали медицинска помощ.

Не се съобщава точно кои са шестимата пострадали.

Adrenaline Mob е супергрупа с участието на вокалиста Ръсел Алън (SYMPHONY X) и китариста Майк Орландо. В миналото през бандата са преминали Mike Portnoy, Paul Di Leo, John Moyer, A. J. Pero (от “Туистед Систър”) и др.

За зло съвпадение, легендата A. J. Pero умира през 2015 г., точно докато е на турне с групата Adrenaline Mob.

Настоящото турне на бандата е в подкрепа на актуалния им албум от We the People, който излезе на 2 юни тази година и презентираше именно Дейв и барабаниста Джордан Каната като нови попълнения на групата от виртуози.

социални бутони


loading...


loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране