04.06.2017 | 0:01
Топчо пред развод? Имал си любовница
Бившият треньор на Левски кръшкал на съпругата си

Черни облаци са надвиснали над уж безупречното семейство на Елин Топузаков и Весела Тотева. Двамата са пред развод заради дългогодишна тайна връзка на бившия треньор на Левски, пише „Галерия“. „Елин има любовница от дълги години. Заедно са още преди да срещне Весела и никога не се е разделял с другата жена. Весето доста време си затваряше очите, но накрая й кипна“, разказват близки до семейството.

Любовницата на Елин Топузаков е от Димитровград, но от години живее в чужбина. Въпреки хилядите километри, които ги делят, двамата не спират да се срещат. Като футболист Топчо често пътувал и в много от случаите „командировките“ му не са били служебни. Въпреки голямата любов между Елин и другата жена, той предпочита да остане при Весела, от която има 3-годишен син. Освен това, любовницата му също има семейство и две дъщери, което усложнява отношенията им.

В началото, когато съпругата на Топузаков разбира, си затваря очите в името на семейството. Изневерите на мъжа й обаче буквално я разяждат отвътре. Неслучайно в последните години дизайнерката стана кожа и кости. Жълтите медии й преписваха какви ли не заболявания, а истината е, че душманка й съсипва здравето. Самата тя неотдавна сподели в тв предаване, че имат проблеми в брака, но се надява заедно да преодолеят трудностите.

Весела правила няколко опита да раздели Елин и любовницата му, за което й съдействал братовчедът на Топузаков – Николай. „Ники винаги е бил против любовницата на Елин, но не толкова от морална гледна точка, а защото той самият е влюбен в нея. Двамата с Веси се опитваха да ги разделят, но безуспешно“, твърдят източниците.

По думите им дори тръбенето на Тотева, че искат да си имат второ дете с Елин, е въздух под налягане. Весела се надявала, че едно бебе би скрепило отношенията им, но бившият футболист категорично не искал.

Иначе Топчо бил прекрасен баща. „Грижи се за малкия Виктор дори повече от Весето. Може би по този начин се надява да изкупи греха пред жена си“, клатят глава близки до семейството. От няколко месеца насам дизайнерката вече обмисляла развод, защото отдавна не се чувствала щастлива. Спорно е дали изобщо някога са били щастливи в 5-годишния си брак. Припомняме, че дори сватбата им бе определена като „едно малко по-весело погребение“ заради киселите физиономии на двамата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране