19.07.2018 | 21:47
Това ли е бъдещето ни? Гей с перука и червило преподава в детска градина

Замисляли ли сте се какво ще стане ако джендър идеологията, пропагандирана с приемането на Истанбулската конвенция, навлезе в България? Видео, на което неидентифициран полов субект, начервисан, китосан и с перука обучава деца на възраст 3-4 годинки в градските библиотеки, училища и книжарници на Ню Йорк, буквално взриви мрежата. МИГNews.info попадна на това видео, публикувано в известна образователна група. Клипът е ориентиран към младите родители, което го прави още по-стряскащ.

„Името ми е г-ца Би и аз съм травестит. А това е единият час, в който травестит ще ви чете история“, започва лекцията си мъжът/жената/то, след което директно задава неестествения въпрос „А вие знаете ли какво е това травестит?“… на 3-4-годишните деца. Защо и кой допуска подобна гавра в САЩ си е тяхна работа, но реакцията на малчуганите е естествена и логична – очевидно растящи в нормално семейство между мъж и жена, те клатят глава отрицателно.

„Лекцията“ продължава с книжка за оцветяване, в която главен герой е „Drag Queen”. Хубаво е да се спомене, че този английски термин, въпреки че в неразвитото съзнание на едно 4-годишно дете, се свързва с царици и приказни царство,  в действителност е меката форма на „transvestite” или „травестит“.

Или иначе казано – героят за оцветяване се казва „Травеститчо“ Тук промиването на мозъците с неоформеното съзнание на малчуганите е изключително сериозен – травеститът-лектор разчита на това, че децата не знаят какво значи думата и я свързват с неща от приказките, за да се запечата тя трайно в главите им като нещо нормално.

Ето как травеститът-лектор описва „героя Травеститчо“

„Той е герой, който създавате, за да изразите женствената си страна или която и да е друга ваша страна, която желаете да изследвате“, обяснява „лекторът“, а когато едно момче казва, че иска да е супергерой, получава отговор „Можеш да бъдеш супергерой травестит!“.

Тази „картинка“ е достатъчно добра илюстрация за бъдещето на България след приемането на Истанбулската конвенция, която де факто действа като първа стъпка към признаването на джендър идеологиите.

Припомняме, че Конституционният съд тепърва трябва да се произнесе дали Истанбулската конвенция противоречи на основния ни закон Конституцията. Делото за казуса, който нашумя в началото на годината бе образувано през март, а окончателното решение ще стане ясно на 27 юли – буквално след дни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране