12.02.2018 | 13:00
Тръмп отказа снимка с Цветанов и кметовете му
Те пък се снимаха сами във Вашингтон

Кметовете на Пловдив – Иван Тотев, на София – Йорданка Фандъкова, на Бургас – Димитър Николов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов бяха пренебрегнати като участници на молитвената закуска с Президента на САЩ Доналд Тръмп.

Според запознати, администрацията на Тръмп избягвала да се среща и обвързва с национални политици създадени от Барак Обама и Хилари Клинтън, какъвто е Цветан Цветанов и неговият антураж от обвинени в корупция и търговия с влияние съпартийци.

Особено огорчен от пренебрежителното отношение на президента Тръмп останал обвинененият от специализираната прокуратура и разследван от специализирания съд кмет на Пловдив Иван Тотев, който е обвинен в нанасяне на щети на общината на стойност над 1 000 000 лева.

Президентът Доналд Тръмп и неговата администрация имат политика на остро дистанциране от международните протежета, създадени от Барак Обама и задкулисието на семейство Клинтън, каквито са Борисов, Цветанов и партията им.

Тези протежета на порочната администрация на Обама и Клинтън уронват престижа на САЩ по света и в частност у нас в България, където президентът Тръмп се радва на относително одобрение!


1 коментар

  1. Гетов каза:

    Доналд Тръмп,със сигурност е знаел месец преди тези „първенци“ на Борисов да кацнат в САЩ, кои са и от къде са се довлекли.Всички начело с рък. на групата Цветанов,са били и са клиенти на българската прокуратура.Това,че не са където трябваше да бъдат,е друга тема.Те затова са първенци,нещо което ги предпазва от „ударите“ на закона и затова делата им са на трупчета или заметени под някой дебел килим.Иначе, колко пари на бедна България е издухал вторият в УП да обикаля светът,само първият в УП и Господ знаят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране