14.03.2019 | 23:16
Треньорът на „Левски“ стяга редиците с конско и глоби
Нуно Рейш и Живко Миланов смъмрени от Дерменджиев

Треньорът на „Левски“ Георги Дерменджиев втвърди тона в съблекалнята на „сините“ и даде ясно да се разбере, че няма да позволи на играчите своеволия на и извън терена. Специалистът, който е известен със своето спокойствие, се закани да бъде безкомпромисен в името на дисциплината и разкри, че е говорил с Нуно Рейш и Живко Миланов заради реакциите им след поражението от „Лудогорец“.

„Пред всички говорих с Рейш за смяната. Ако реакцията му беше насочена срещу това, че е сменен щеше да му замине заплатата и всичко. Той каза, че е реагирал така, защото не е доволен от собствената си игра. Имах среща и с Живко, защото не трябва да говори така, само за да изглежда по някакъв начин в нечии очи. Искаме да изградим един отбор, колко време ще ми дадат, е друго нещо. Говоря с играчите като равен с равен. Отборът трябва да се капсулова. И аз исках да се случар нещата по друг начин, но има реалности, с които трябва да се съобразяваме. Има неща напред във времето, не може да прескочим с „Хоп, всичко е готово“. Има неща в перспектива“, каза Дерменджиев на пресконференция преди гостуването на „Верея“ в събота.

За последния мач от редовния сезон е възможно специалистът да разчита на контузения Валери Божинов, чието възстановяване върви добре. На линия е и новото попълнение Седрик Унтонджи, който бе представен официално пред медиите. „Физически съм в много добро състояние. Познавам „Левски“ от участията на тима в Лига Европа и Шампионската лига. Чувствам се като у дома си, съотборниците ме приеха“, сподели Унтонджи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране