03.01.2018 | 17:12
„Третият пол“ клати държавата!
Край с коалицията, ако пробие либералната щуротия - патриотите няма да подкрепят разврат на децата ни

Нов прът в колелата на управляващата коалиция е на път да срине както стабилността на управлението, така и вярата на хората в здравия разум на властта и в сигурното бъдеще на българските поколения. Става дума за скандалния документ, който уж трябвало да подпишем като част от ЕС – Истанбулската конвенция, която е договорен през 2011 г. и подписана от 44 държави и Европейския съюз. Досега е ратифицирана от 28 държави в съюза, а България подписа Конвенцията на 24 април 2016 г.

Истанбулската конвенция има за цел на първо място „да защитава жените от всички форми на насилие и да предотвратява, преследва и премахва насилието над жени и домашното насилие“. Сред другите описани цели на Конвенцията са „да допринася за премахване на всички форми на дискриминация, „да насърчава международното сътрудничество за премахване на насилието над жени и домашното насилие“ и т.н.

Това, което разбуни духовете у нас обаче са някои текстове, свързани с половата дискриминация, тъй като части от документа може да се тълкуват двустранно, а именно – че всеки сам ще има право да определя пола си, а това означава, че може да се наложи държавите да въведат и други полове освен мъжки и женски, например трети и т.н.

Именно това предизвика правдив отпор у част от евродепутатите от Обединени патриоти, както и други членове на патриотите, които винаги са защитавали здравия разум и морал и точно консервативното им отношение към либералните щуротии, подлудили света, им донесоха толкова гласове на парламентарните избори.

Първи евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО сигнализира за тоталното безумие, което се очаква властта у нас да извърши и да обрече децата ни на тотална поквара. След него дори Таско Ерменков от левицата призова да защитим „тоалетните и съблекалните” си от третия пол.

Казусът предизвиква сериозен отпор и в социалните мрежи и набира скорост като лавина, която буквално може да отвее стабилността на коалицията . Особено след като цели 8 от министрите на заседанието на Министерски съвет днес, а не само тези на патриотите, не подкрепиха проекта на решение за предложение до Народното събрание за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, внесен от министъра на правосъдието Цецка Цачева.

Още преди внасянето на точката ВМРО остро скочиха срещу разглеждането на документа от Министерския съвет и успяха да отложат този въпрос през миналата година, но явно правителството все пак ще се занимае с Конвенцията през настоящата 2018 г. по настояване от страна на ЕС.

От ВМРО оспориха текстовете в края на 2017 г, обяснявайки, че лобита натискат България да узакони трия пол. Конвенцията налага учебни програми за изучаване на нестереотипни роли на пола като хомосексуализъм и травестизъм, обясниха от партията. Освен това, според ВМРО, конвенцията съдържа редица скандални текстове, атакуващи основополагащи категории за българите като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно вероизповедание и др. Изучаването на хомосексуализма и травестизма се стимулира на всички образователни нива – от детската градина до университетите.

След реакцията им хората масово скочиха в социалните мрежи, притеснени, че текстове в Конвенцията дават възможност и за узаконяване на еднополовите бракове, както това стана вече в редица европейски страни.

Освен това гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец с особености на пола. Това означава, че всеки транссексуален от трета държава може да получи гарантиран статут на бежанец у нас, тъй като в родината си е преследван заради особености на пола, обясняват още от партията и така поставят под съмнение оставането си във властта, ако все пак се стигне до подобно безумие.

А и ще е лудост, ако депутатите на патриотите в парламента подкрепят това, защото гласуването в полза на подобни промени е политическо самоубийство за всяка политическа сила.

Никой българин не може да стои овчедушно, докато някакви брюкселски хрантутници и високоплатени чиновници се гаврят с традициите и морала ни. Не стига че ни натрапват гей паради в центъра на столицата, ами сега са се загрижили да има и трети пол.

Европа бавно и методично въвежда тоталния разврат и разпад на християнските ценности. Прокарва третия пол с т.нар. доклад „Естела“ за ранното полово обучение още преди пет години. Наскоро германците, нищо че на Меркел не ѝ се получава коалицията „Ямайка“, първи утвърдиха законово тази сексуална ориентация. Още в първите дни на януари пък ние поехме председателството на общността и сега ни излизат с номера, че не може да не се синхронизираме с либералните идеи на „прогресивното човечество”.

Е как да не може – Унгария, Чехия и Ирландия и редица други страни все още не са ратифицирали този документ и отлагат разглеждането му. Можем да го отложим и ние, стига да има политическа воля за това.

Да не забравяме, че и в нашия парламент беше внесено предложение за въвеждане на еврорезолюцията за третия пол в Закона за защита на дискриминация, но то бе отхвърлено, защото тотално противоречи на здравия разум и е истинско убийство за бъдещите поколения!

Да не говорим, че със сигурност е такова и за стабилността на коалицията в момента и ще означава тотален политически разпад за страната ни в този толкова ключов за нея момент!

социални бутони


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране