10.11.2016 | 21:49
Цачева се разрида в ефир: Знам, не ме харесват, не съм красива, не съм толкова млада
Дядо й Иван Цачев е бил разстрелян от БКП

Знам, че не съм красива, не съм толкова млада, не ме харесват. Това разтърсващо признание направи по време на дебата кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева през сълзи.

Но да нарекат мен ляв кандидат при семейната ми история, при смъртната присъда на дядо ми през 1952 г. , за това трябва да ми се извинят, посочи тя.

Престъпих думата, която съм дала на смъртния одър на баща си да не разказвам историята за дядо ми Иван Цачев, посочи тя.

Кандидатката на ГЕРБ разкри съкровената семейна история при подканата на водещата да разкаже за знакова среща с избирателите.

Христо Марков ме попита: Вие ли сте внучката на Иван Цачев? Аз днес пристъпих синовното обещание и казах: Да, аз съм внучката на Иван Цачев. Научих след 10 ноември, че е убит, че през 1952 година е произнесена смъртната му присъда. Аз поисках отговор и потърсих сметка от моите родители защо са крили толкова години, за това че не знам какъв е коренът ни, каза още Цачева и повтори: „Не съм първа младост, не съм най-красивата, всички бяха срещу мен, имаше ли друг кандидат който да понесе толкова удари“. Запазих коректния изказ, не съм си позволила да кажа лоша дума за опонент, категорична бе тя.

11 коментара

  1. Емо каза:

    То е ясно че в България всичко е добре планиран сценарии. Само че актиьорите не стават за нищо.

  2. Анонимен каза:

    На балотажа ще подкрепя Цецка Цачева! Тя е правилният и верен избор, за да продължи държавата ни да се развива във вярната поета посока! Желая успех на г-жа Цачева! № 17! ГЕРБ!

  3. СТЕЛА КРЪСТЕВА каза:

    Цецка Цачева – партийния секретар, на когото дядо му е убит от народния съд!
    Как става така. На един колега дядо му имал много земи преди 9-ти септември и голям дебат стана като го приемаха за партиен член – за малко да му откажат, а при нея убийство . и партиен секретар?

  4. Mnogo losh каза:

    Kak visoko postaveni hora v Pleven ne pomnat nito teb nito koito da bilo ot tvoq rod da e zaemal nqkakva dlajnost v pleven lashknq

  5. Бай Благой каза:

    Нищо лично! Дебатите НЕ ГИ гледах! ще гласувам не против Цачева, а против ГЕРБ! ЗА политик НЕ Е необходимо да е красив! Както и за началник 😀

  6. БОРУН каза:

    Цачева е долнопробна лъжкиня! Първо не казва ясно кога е приета за член на БКП 1978г.? или 1988г.! 1.Как е приета за член на БКП след като има дядо и съвсем близък роднина засегнати от „МЕРОПРИЯТИЯТА на НАРОДНАТА ВЛАСТ“. След като е със смъртна присъда той най малко е убиец,или доносник предател от преди 9-ти септември 1944г., или участник в „горянското движение“или др. и как е скрито това от проучването и партийните и поръчители? 2. Как е постъпила на работа в завода за ядрени прибори цеховете на който се помещаваха в сградите на плевенския затвор и където се влизаше само след специален допуск от ДС.+ Защо непрекъснато сменя фамилията си- Иванова -ученечка и студентка,като служител в ОНС-Плевен Данговска, като член на СДС и ГЕРБ Цачева. Какъв перфектен юрист е с 4 забавени и върнати дела с предложение за наказание? И много други въпроси.

  7. Анонимен каза:

    Не става със рев и спекулация вече …… Жалко!

  8. Гана каза:

    Значи на оня бай *УЯ дедо му ясно утепали го селските му оти онождал булките до кат мъжете им били на фронта, та и тука кво ли ли ще излезе …само Господ знае. Ама да видим….

  9. Истината каза:

    Ако дядото е бил антикомунист, Цачева нямаше да бъде приета за член на БКП.

  10. Валентин Арсов каза:

    Абсолютна фалшификация, предварително подготвена от ЦЦ със съдействието на медии като тази. Как толкова бързо се появиха точни цитати, както никога досега и как без да се знае нищо за дядо и написахте, че е убит от БКП? Няма да успеете, щото е много плиткоумно. ЦЦ и ББ – членове на БКП, а дядовците им репресирани. Как са минали през капките сухи – чудо. Жалки са(сте).

  11. Мима каза:

    Ревла! Поза! Какво от това, че си грозна! Външността не е порок! Премиера нали каза, че си хубавица. Успокой се! Не, че той винаги казва истината, но все пак….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране