25.09.2018 | 11:40
Царят ще осъди България и ще получи обезщетение, но няма да му върнат имотите
Нашият съд под натиска на олигарсите ревизира Търновската конституция и изкара всички политици будали, каза адвокатът

Царят ще осъди България и ще получи обезщетение, но няма да му върнат имотите. Това каза в сутрешния блок на БНТ адвокат Минчо Спасов.

„За съжаление съдът в Страсбург не може да отмени решенията на българските съдилища. Той може само да осъди България за това, че не е осигурила правосъдие на български гражданин. Аз очаквам, след като царят спечели делото в Страсбург, да му бъде откъдето едно обезщетение, но не и да му бъдат върнати имотите“, заяви бившият депутат, който има докторска степен по административно право.

„Благото на България и на българите е каузата, зад която царят стои и ще продължава да стои в България, въпреки желанието на неговите недоброжелатели да го прогонят оттук. От книгата на Симеон Сакскобургготски лъха разум и мъдрост“, добавя адвокатът.
В двореца „Врана“ вчера бе представена книгата на царя със заглавие „Една цел – България“. Изданието е двуезично – на български и английски. То включва послания на Сакскобургготски, направени в периода между 2010 и 2018 г., след като той вече не е министър-председател на България.

При представянето на книгата царят акцентира върху факта, че предците му са внасяла милиони, за разлика от много съвременни политици, които изнасят от страните си богатства и злоупотребяват с тях.

Нашият съд под икономико-политически натиск на олигарсите ревизира Търновската конституция и изкара всички политици будали, каза още адвокат Минчо Спасов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране