09.02.2017 | 19:56
Целувай пръстена! Защото това е наистина логика!
О, музо, възпей оня

Анна Цолова, НТВ: Добро утро, актьорът Калин Сърменов е в студиото и можем официално да кажем, че влиза в политиката… Ама защо се усмихвате?

Калин Сърменов, актьор, независим общественик с гербероиден уклон по посока Марешки: Малко е силно – „в политиката“. Още нищо не се е случило и въобще всички повече натискате педала, отколкото трябва, на газта. Но да речем, че сигурно това е важно и по някакъв начин създава усещане за събитие, но не. Още е много рано, нищо не съм направил…

АЦ: Какво правите до Веселин Марешки? Част от екипа му станахте.

КС: Това е експертен екип.

АЦ: Много хора се изненадаха, че точно вие сте там.

КС: Дайте ги поименно тия изненаданите! Не, искам да кажа в прав текст, че това е експертен екип на гражданско сдружение. Тоест това са хора, които разбират от някакви неща, събрани са на едно място и се опитват да направят една стратегия за развитие на логики. Тоест няма нищо повече от това в момента, все още.

Виктор Николаев, НТВ: Но поне симпатия към Марешки трябва да има… Той плаща ли за тази услуга и тази експертиза? Защото е богат човек.

КС: Не, не, не, не! Това, че е богат човек, явно на всички им прави впечатление. В никакъв случай!… (…)

ВН: Рашко Младенов е сега министър на културата.

КС: Да не почваме тука, че страшно ще стане… Сигурно няма да ни стигне времето.

ВН: Защо?

КС: Ами, след като Рашко Младенов е министър на културата, каква по-добра мотивация от това хората да седнат да се занимават с най-различни безсмислени неща?!

ВН: Някои казват същото и за Вежди Рашидов, други казват за Данаилов. Няма харесван, струва ми се, от всички едновременно.

КС: Не, не, не, не. Тука има фактология. Този човек беше уволнен… Ох, не ми се занимава с тази личност, но… Този човек беше уволнен от тогавашния заместник-министър, сега за съжаление пак заместник-министър, по времето на Вежди Рашидов, защото не си вършеше работата. 600 000 беше вътре театърът в Благоевград. Той фалира театъра. Този човек не разбира…

АЦ: Да приключим с Рашко Младенов…

КС: Не ми е интересно и на мене.

АЦ: Какъв е вашият коментар на твърденията, които можете да наречете конспирация, че „Воля“ (формацията на Марешки) е продукт на ГЕРБ? Че „Воля“ в момента се отглежда, за да може след това да е патерица на ГЕРБ в следващо управление. Щото ГЕРБ няма да може да събере мнозинство. И можем ли да гледаме във ваше лице топлата връзка между „Воля“ и ГЕРБ?…

ВН: Или олицетворението.

АЦ: Защото вие симпатизирахте на ГЕРБ.

КС: Прекалено надценявате ролята ми в тези взаимоотношения. Едва ли аз ще бъда топла връзка или студена връзка, не вярвам.

ВН: Или възможността – едното да прелива в другото.

КС: Разбирам, но това не е… Тоест това не е сериозно. Аз досега съм защитавал ГЕРБ от гледна точка не на партията, а от гледна точка на това кой какво е свършил. Да не забравяме, че всичките тези хора – аз затова казах, че много уважавам хора, които са си свършили работата. За министър Павлова не мога нищо да кажа. Работил съм с нея и знам какъв работник е и по какъв начин се случват нещата. Тоест, когато аз защитавах във вашата телевизия логиката на премиера Борисов за изграждането на магистралите, когато всички бяха скочили срещу него, защитавах, защото това е наистина логика! Тоест ние да имаме инфраструктура, на базата на която да се развива икономиката. И в никакъв случай не бих казал, че защитавам нещо, което не съм харесал, или нещо, което не е свършило някаква работа в държавата. Защитавах и министърката на туризма – спомняте си тука, имахме едно много интересно преживяване – на база на това, че един човек си е свършил работата.

АЦ: Били сте в мир със собствената си съвест, това ни казвате.

КС: Не е лошо като формулировка, ще го запомня, да, в комфорт съм.

2 коментара

  1. Кок от Варна каза:

    Тоя, па, много комфортен и удобен се изписа, навит и без кондом, но с повечко зелени гущерчета за гарнитура явно.

  2. КК каза:

    Тоя и съвест ! Мутренска му работа. Събрали се Хърбел и Щърбел.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране