02.03.2015 | 23:11
Ценни съвети за мъжете с малки пениси
Приемете недостатъците си като преимущество и ги погледнете от хубавата страна, стига жените да са на същото мнение

Често се опитваме да извадим най-положителното от всяка ситуация и след тегленето на заем от 16 милиарда, всеки един от нас може да се почувства поне малко като милионер, след като ще трябва да платим сметката с лихвите. В последно време четем все черна статистика, която показва, че родният мъжки размер се е понижил с един сантиметър.

Учените смятат, че това може да се дължи на глобалното затопляне, радиационния фон от Чернобил и дори от яйцата на щастливите кокошки. Пишем този материал, за да спрем аудиторията с линийките, която е хукнала да проверява дали Haarp е повлиял и съкратил удоволствията с цял един сантиметър.

Спокойно, има много положителни причини да сте спокоен за голия пищов и по тази причина ще изброим само 5! Представяме животът с малък пенис а.к.а. кратка биографична история на Кънчо.

Истината е в КПД-то

Цял живот сме слушали от жените, че размерът не е важен, но никога не видяхме малък вибратор в секс шоп – всички са достатъчно големи за задоволяването на Кобилкина и останалите кобилки – фенки (всички са нимфоманки под прикритие). След като бразилските жени казаха, че повече няма да пускат на мъжете си, защото не могат да живеят с пробит стомах, осъзнахме чистата истина – малкият и разумен атрибут винаги побеждава.

Щом светът може да мине на по-малки, но високооборотни двигатели, тогава и жените ще могат да се възползват от същите услуги – приемат се и полови турбо усилватели като Виагра, всички видове лук и чесън, както и фиксирането с моливи – методът на носилката!

Можете да водите преговори за анален секс

Докато ходещите членове се опитват да купят пътя си до задния вход с обувки, накити и коли, Вие спокойно можете да гарантирате безболезнена манипулация. Дойде ли време за този вид любовна игра, всеки започва да влиза в нормите на микро пениса и дори би настоявал за инвалидна пенсия. Приемете фактите, защото Вие можете да бъдете точно там, където много никога няма да бъдат и дори може да Ви се размине free of charge! Употребата на лубрикант продължава да бъде задължителна!

Спокоен живот

Господа, във всяка една връзка се търси основната причина за любовта на Вашата партньорка. След като не разполагате с достатъчно материал за изтърбушването на млада спортна надежда по сумо, значи причината се крие някъде другаде.

Познаваме човек, който отдавна знае, че не разполага с ракета „Cruise“ в гащите, нито с питона на Митьо Картечницата, следователно е спокоен и щастлив от факта, че жената до него обикновено се влюбва в лъскавото му BMW и парите на баща му. Подозираме, че човекът наистина живее спокойно и щастливо, откривайки себе си.

Скромен личен анализ на редакцията доказва само, че всяка жена в живота ни е била с нас само от съжаление – така не се живее. Старите хора отдавна са казали, че в малките неща е истината.

Няма да се притесняваш за симулирането й

Истината е, че мъжкото съсловие не може да симулира оргазъм – при нас всичко си личи. Подобна симулация може да се появи само сред измамното нежно съсловие, което винаги ни оставя в неведение за ситуацията в леглото. Няколко сантиметра може да са всичко, но в повечето случаи има достатъчно алтернативи за произвеждането в легенда. Не си мислете, че Казанова е можел да задоволи млада кобила.

Човекът е разбрал, че понякога ще трябва да говори нежно на ухо, друг път ще ги целува страстно по устните (цели три чифта са) и на финала мушкал своя напръстник като пиезокристал в туба бензин, за да получи максималната експлозия. Не е важно колко е голямо, а как го използваш.

Няма да я убиеш

Ето нещо, за което никой няма да си признае – размерът може да бъде наказание. Рано или късно ще има един човек, който ще се оплаква от липса на секс, защото най-накрая е успял да повреди своята любима. Списъкът със заболяванията е по-дълъг от глобите на Марио Балотели.

Рано или късно ще дойдат проблеми като болки в корема, отделянето на лава в тоалетната, анален дискомфорт и дори наранени сливици. В света има и хора, които предпочитат да го намалят, но нито един хирург няма да иска такава реклама. Представете си, че новата приятелка е като нова кола – всичко е прекрасно.

В единия случай ще карате спокойно, ще превключвате скоростите по-нежно и никога няма да я изрязвате на светофара, а от другата стои човекът-ръчка, който ще се старае да пръсне двигателя на парчета, ще кара без да сменя маслото на 10 000 и на финала ще се чуди защо няма магия под капака. Правим това сравнение, защото ни казаха, че говорим само за секс.

Stealth ерекцията

Добавяме я като бонус, след като ни светнАха, че и това е изключително положителна черта. Практически можете да изпитвате най-силните любовни чувства и никой да не подозира, че работи втори реактор, а не първи. Най-накрая ще можете да карате жените да страдат, че не могат да възбудят интереса Ви и това със сигурност ще ги прави по-достъпни. Все пак не са успели да Ви впечатлят с визията си, нали?/men.hotnews

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране