30.01.2017 | 21:20
Цецерон и Minyor – Шикягоу
ТОЙ не е от тази свят

Цецерон не е от този свят.

Докато хората правят обичайните неща – примерно упражняват офисния си хумор или изучават квантова физика, Цецерон ходи по света и освобождава съзнанието на хората. Хора, виждали Цветанов на живо, споделят, че темето му излъчва някакво меко сияние, неуловимо за камерите. Жестикулационният му апарат може да деморализира всеки противник, а интонациите му вдъхват мистичен ужас – трепериш, без да знаеш защо. След среща с него хората спират да се учудват на почти всичко – освен на следващите стъпки на Цецерон.

Да направим с него един тур до Чикаго. Ето какво съобщи официалната му страница от негово име:

***

Тази седмица съм в САЩ, за да участвам за Четвърти пореден път в Молитвена закуска, която се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ. Още в първия ден от работното ми посещение проведох редица срещи с представители на българската общност в Чикаго. Срещнах се с футболистите от отбора на Миньор (Чикаго).

Подарих на отбора нови футболни екипи – по този начин беше изпълнен един ангажимент, поет от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към отбора. Момчетата върнаха жеста, като ми подариха футболна фланелка с номер 11. Преди време те връчиха на Бойко Борисов тениска с номер 9, защото той е централен нападател. Футболистите от Миньор (Чикаго) подчертаха, че подаръкът им за мен също е символичен, защото централният нападател трябва да получава добри пасове от крилата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране