13.05.2019 | 0:01
Цеци Красимирова се омъжи в испански замък
Моделката каза „да” на Майкъл Струмейтис в Ситжес край Барселона

Моделката Цеци Красимирова се омъжи! Брюнетката се врече във вярност на Майкъл Струмейтис. Сватбеното парти премина в старинен замък в красивия испански град Ситжес, близо до Барселона. Историческата обител се превърна в истинска цветна градина, покрита цялата със свежи цветя, доставени с два тира директно от Холандия, пише woman.bg.

Цеци се появи на една от старинните тераси на замъка, облечена в помпозна рокля на дизайнерка Евгения Борисова, а от прозорците полетяха бели гълъби.

Тоалетът е доставен до Испания със специален транспорт, за да се запази оригиналната му конструкция. Костюмът на младоженеца пък е шит по мярка от модния гуру Том Форд, личен приятел с Майкъл Струмейтис.

Цеци и Майкъл се очаква да обявят новия си благотворителен проект, по който работят от доста време и смятат да стартират в България. След сватбата моделката и носителка на титлата „Best Model of the World“ ще направи и свое лично дарение за социална кауза.

Поредният мъж в живота на Цеци е американец. Майкъл Струмейтис е доста богат производител и вносител на зърнени храни. Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Струмейтис идва за първи път в София през 2007 г. През това време завързва доста познанства с ВИП българи.

Големите пари на Майкъл обаче идват от легално производство на марихуана за лечебни цели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране