02.03.2015 | 11:52
Цигани нападнаха лекарски екип в София
Един човек е пострадал

Поредно нападение над столичен екип стана в София. Един човек е пострадал. Екип на Спешна помощ е бил извикан в столичния кв. “Орландовци” заради болно бебе. Докато лекарят и сестрата са преглеждали бебето, отвън е бил нападнат шофьорът на линейката и е бил пребит, съобщи БНТ.

Сигналът за инцидента е постъпил след 23 часа. Шофьорът е с наранявания по лицето и гръдния кош. Той е получил медицинска помощ, след което е изписан за домашно лечение.Екипът на Спешна помощ е бил на адрес в кв. „Орландовци“ на ул. “Старата воденица” №6, за да помогне на едномесечно бебе.  Шофьорът е бил бит заради това, че лекарите са закъснели за адреса, обясни Мария Пеева, началник на дневна смяна в Спешна помощ.

Лекарката и сестрата не са пострадали. От Спешна помощ посочиха, че при едномесечното бебе, чиято майка е на 16 години, парамедиците са идвали вече три пъти. Причината е била обрив по лицето на бебето. Сигналът е бил приет към 19,30 часа, а лекарите са отишли към 22 часа, защото и предния ден е посещавано детето, което не е имало никакво заболяване.

По тази причина и повикването не е определено като спешно. След побоя един от нападателите е арестуван. Разследването за изясняване на причините, довели до инцидента, продължава.

3 коментара

  1. Тото каза:

    Това е резултата от работата на ДПС,БСП,ГЕРБ.Неграмотните им гласоподаватели бият лекари.ДАНО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ЛИНЧУВАТ НАШИТЕ БЕЗЦЕННИ 240 ДЕПУТАТА

  2. анонимен каза:

    Кога ще има отговорни за случващото се със медицинските екипи в България,няма ли да се намери най после решение на този проблем,или искате да останем без медицинско обслужване ????????

  3. Васков каза:

    Понеже в България всяка година има избори,а тази миризлива паплач са мобилните бюлетини по време на избори,никоя институция не предприема радикални действия,защото институцията е принадлежност на някоя партия и така тези невежи „членове“на нашето общество,ще си разиграват коня пред суратя на управниците на всички нива.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране