12.08.2017 | 18:27
Цигани вкараха в болница Йосиф Сърчаджиев
Нападението над него от страна на тумба роми до докарали до болничното легло

Цигани вкараха в болница легендарният актьор Йосиф Сърчаджиев. Само преди дни той е бил изписан от лечебното заведение, където е лежал заради сърдечни проблеми. Нападението над него от страна на тумба роми до докарали до болничното легло.

„Още съм на легло след случката, която преживях. Сега докторите постоянно следят състоянието ми – ту влизам в болница, ту излизам, пазят ми сърцето след инсулта“, споделя Сърчаджиев. Само преди месец той стана поредната жертва циганско нападение, пише столичен ежедневник. За да преодолее стреса за него се грижат съпругата му Райна, колеги и приятели, които го посещават в село Кирчево. Дори и сред природата обаче, Сърчаджиев не може да забрави ужасяващия инцидент.

„Шокът ми остана. Рухнах от ужаса, че съм безпомощен, притиснат от тумба озверели същества – цигани. А най-тъжното е, че гледката не изчезва от съзнанието ми когато затворя очи“, допълва с огромно огорчение актьорът.

В момента той е под постоянно лекарско наблюдение. Неговите приятели пък се притесняват не само за физическото, но и за психическото му състояние.

Припомняме, че преди месец актьорът направил забележка на циганче, което чупи клони. За секунди се събрали около тумба цигани, които искали да го пребият. Единствено бързата реакция спасила актьора, който се направил, че говори по телефона с местния полицай. Всички се разбягали, но Сърчаджиев и до днес не може да забрави гледката на озверелите цигани, готови на саморазправа. Актьорът се надява до септември да се възстанови, тъй като му предстои нов театрален сезон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране